Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szoktatok csinálni parotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szoktatok csinálni parotok szüleinél?

Figyelt kérdés
Amikor hozzájuk mentek látogatóba és ott alszotok egy éjszakát.
2024. júl. 13. 10:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kínos csend.
2024. júl. 13. 10:19
 2/10 anonim ***** válasza:
23%
Nem alszunk sehol, felnőttek vagyunk.
2024. júl. 13. 10:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Vacsoránál bekapcsolódtam a beszélgetésbe. Amúgy elvonultak hímezni, színezni, kivittem a gyerekeket rollerezni, elmentem plázázni. Szóval feltaláltam magam. Sajnos már nem élnek a férjem szülei.

Az én anyukám viszont él és virul. A férjem villanyszerelő, és imádja a munkáját. Anyukámnál is mindig akad valami bütykölni való, amikbe órákra bele feledkezik az én életem párja.

2024. júl. 13. 10:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer aludtunk anyukáméknál, a Börzsöny mellett laknak egy barátságos faluban, reggel kávé, beszélgetés, aztán elmentünk kettesben kirándulni egyet a faluban (van pár érdekes része) meg az erdőben, aztán otthon kaja, beszélgetés, este meg néztünk valami sorozatot az ágyban. Jó fejek a szüleim, lehet velük bármiről beszélgetni, aktívak, tájékozottak, nem ilyen befőttelrakó politikabzi idősekről van szó, hanem vállalkozó 50-esekről, akik alapvetően szintén budapestiek, csak a nyaralójukban laknak pár éve életvitelszerűen.

De egyébként ezt az alkalmat leszámítva mi sem alszunk szülőknél. Akkor is a kirándulás miatt mentünk így hosszabb időre. Párom anyja itt lakik Pesten és én is akkor szoktam az enyéimmel találkozni, mikor erre járnak.

2024. júl. 13. 10:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Amikor még csináltunk ilyet, akkor az én anyukámhoz mentünk, és akkor kb ebédeltünk, beszélgettünk kicsit, körbejártuk a környéken a családot (anyám nélkül), aztán este program az ottani barátaimmal, majd alvás, reggel anyámmal reggeli, ismét pár mondat beszélgetés aztán csácsumi, mi mentünk is. Szóval úgy a ~24 óra ott töltött időből kb aktívan vele töltöttünk nagyjából 4-5-öt, a többi alvás, más rokonok, barátok, stb. Ennyit még ki lehetett bírni. Az rosszabb, amikor ő jön hozzánk, és itt van egész hétvégén, olyankor is nagyon max 4-5 óra normálisan együtt töltött idő van, a maradék ~72 óra meg alvás meg időkitöltő semmiségek. Sokszor inkább leül a kanapéra és nézi a gyerekekkel a mesét, ahelyett, hogy mondjuk elvinné őket játszótérre vagy kint szórakoztatná az udvaron. Egy kicsit bosszantó, de hát most már elfogadtam, hogy tőle kb ennyire lehet számítani, szóval mindegy.
2024. júl. 13. 10:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Telefonozok
2024. júl. 13. 11:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ülök és lesek. Várom, hogy elmehessek.
2024. júl. 13. 12:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Bezselgetnek én meg próbálok nem elaludni. Régebben még próbáltam belefolyni, de már elengedtem, mert én ott max az ötödik kerék vagyok...
2024. júl. 13. 13:11
 9/10 A kérdező kommentje:
7es 8as pont én is.
2024. júl. 13. 13:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Amikor ott alszunk akkor abból áll a fél nap, hogy ülök benn a szobában és k...olok, mert náluk 11-12 előtt senki sincsen fenn, én meg hétkor ébredek.

Szóval inkább nem járok oda, mert épp eleget alkalmazkodtam már más bioritmusához, heppjeihez, hogy ne akarjam felnőttként is.

2024. júl. 15. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!