Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy ne érezzem magam rosszul,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne érezzem magam rosszul, hogy magasabb vagyok a barátomnál?

Figyelt kérdés
6 centivel magasabb vagyok nála és eléggé zavart már az első pillanat előtt. Komolyan veszi mindkettőnk a kapcsolatot, már együtt is élünk, a "szakíts vele lol" nem megoldás köszönöm.
2024. júl. 12. 22:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
Ha valóban szerelmes volnál belé, akkor ez nem zavarna, kérdező.
2024. júl. 12. 22:38
 2/16 anonim ***** válasza:
88%
"eléggé zavart már az első pillanat előtt" - Akkor miért mentél bele a kapcsolatba?
2024. júl. 12. 22:41
 3/16 A kérdező kommentje:
Nyílván mert szerelmes vagyok belé.
2024. júl. 12. 22:45
 4/16 anonim ***** válasza:
65%
Akkor örülj, hogy pont olyan, amilyennek szereted.
2024. júl. 12. 22:58
 5/16 anonim ***** válasza:
86%

Nem hiszem hogy ez zavarna, ha szerelmes lennél belé. Én erre nem tudok mit mondani, ha téged zavar, az elejétől tudod ezt, mégis mi a csudát vársz.

Reménykedhetsz, hogy megszokod. Jobbat nem tudok mondani.

2024. júl. 12. 23:08
 6/16 anonim ***** válasza:
39%
Hordjon buffalo cipőt, azoknak van vagy 10 centi vastag a talpa.
2024. júl. 12. 23:45
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Párod hordjon magassarkút.
2024. júl. 13. 00:59
 8/16 anonim ***** válasza:
73%

Akkor mi a bánatért jöttél vele össze ha zavar ez téged? Nem értem.. Nekem is fontos a magasság, 175cm vagyok, semmi ingerem nem volt soha olyan pasival kezdeni aki úgy néz ki mellettem mintha a kb kisöcsém lenne. 190 centi alatt nem jöttem volna össze senkivel. A férjem 195.

Számomra nem vonzóak az alacsonyabbak, és engem is zavarna a dolog, pont ezért értelmetlen lett volna belekezdeni.

A fiúd nem fog megnőni, szóval vagy így élsz, frusztráltan, vagy keresel számodra vonzóbb párt.

2024. júl. 13. 01:19
 9/16 anonim ***** válasza:
78%
8. Még annyit, hogy te nem vagy belé szerelmes ha ez zavar téged. Ha szerelmes lennél, nem zavarna. Te csak összeálltál vele hogy legyen kapcsolatod, leljebb adtad valamilyen okból az alapvető igényeidet. Hogy miért ,ezt neked kell tudni.
2024. júl. 13. 01:21
 10/16 anonim ***** válasza:
71%
Ha zavar minek jöttél össze vele? Azt ne mondd, hogy mert szerelmes voltàl, mert senki nem úgy jön össze a másikkal, hogy már szerelmes. Össze is költözöl vele és most jössz rá, hogy zavar? Van egy elképesztő, hihetetlen hírem...megnőni nem fog.
2024. júl. 13. 05:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!