Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszhetek neki ? ?

Figyelt kérdés
Van egy lány , reggelente a melóhelyen vele liftezek fel . Pár nap után rá vettem magam hogy meg kérdezzem hogy van e , és egyből vissza kérdezett hogy én hogy vagyok e , meg ilyenek. Mindig mosolyog rám és igazgatja a haját . Nekem nagyon szimpi és úgy vettem észre hogy alig várja hogy szóljak hozzá. És most jön a bibi , nyugodtan kövezzetek meg , van párom és gyerekem . Valamiért , mint ha akaratom ellenére éreznék valamit ez iránt a nő iránt , első perctől meg fogott … El kéne felejtsem hogy csináljam?
2024. júl. 12. 09:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Az nem megcsalás,ha dumálsz valakivel!!!
2024. júl. 12. 09:59
 2/15 A kérdező kommentje:
Igen , nagyon jól esne ha csak dumálgatnék is vele mert nagyon aranyos csaj . De viszont félek is hogy idővel vagy én vagy ő többet érezne ..
2024. júl. 12. 10:31
 3/15 anonim ***** válasza:

Igen, tetszel neki. Igen, többet fogtok érezni. Igen, nem léptek át semmilyen határt, a liftnél beszélgettek 1-2 percet. Folyton rá fogsz gondolni...

Szívás!

:(

2024. júl. 12. 10:39
 4/15 anonim ***** válasza:

Mi van, ha ő az igazi? Gondolom eszedbe jutott ez is. A varázs az varázs.

Otthon mi a helyzet?

Kerülnöd kéne a liftezést. Megelőzésképpen.

2024. júl. 12. 10:49
 5/15 A kérdező kommentje:
Nehéz mert a páromat nem csalnám meg . De nagyon mocskosnak érzem magam , nem vagyok egyáltalán szerelmes , ki bírnám ha le koptatna , de érzem hogy be jövök neki és jól esik az önbizalmamnak . 11 éve vagyok kapcsolatban és azóta most van ilyen először hogy ennyire meg fogott valami egy lányban . Tetszeni tetszik de maga a szitu is tetszik hogy be jöhetek másnak .
2024. júl. 12. 10:50
 6/15 A kérdező kommentje:
4: otthon semmi gáz nincs , igaz hogy nem olyan mézes mázos mint az elején , meg vannak kisebb viták ami természetes , de nincs otthon baj ,minden rendben van . Pont ezért is érzem magam szarul , hogy egyáltalán a gondolattal el játszadozom hogy mi lenne ha sikerülne ezzel a lánnyal , amit az egyik felem akar a másik nem . De el tudnám engedni ha pl nem látnám vagy csak simán le koptatna
2024. júl. 12. 10:52
 7/15 anonim ***** válasza:
Átérzem. A lány mindenképpen tudjon róla, hogy van gyereked és párod! Ha nem mondod el, úgy fogja érezni, hogy átverted. Pedig magaddal sem vagy tisztában, úgy látom, tehát rossz szándékot, kihasználást nem feltételezek rólad. Lehet, hogy fordul a kocka, és egyértelműen kerülni fog majd. Akkor egyelőre megúsztad.
2024. júl. 12. 11:01
 8/15 A kérdező kommentje:
7: Ha el mondom lehet le fog koptatni mert egy rendes értelmes lányról van szó! De meg fogom említeni hogy ha arra kerülne a téma és meg látom mi lesz majd a reakciója de ha normális akkor le fog koptatni ez tuti, lehet ez lenne a jó mert akkor már ő is meg én is el fojtanák még időben ezt a dolgot , de én ezek után is szívesen beszélgetnék vele. Jól esik hogy ha tetszem neki mert kb olyan lány hogy azelőtt labdába se rughattam volna egy ilyennél , de reményt adott és önbizalmat.
2024. júl. 12. 11:07
 9/15 anonim ***** válasza:

Elhiszem :)

Egyébként az idő nagy úr. Ha ti nem hoztok egyértelmű döntést, azért nem marad mindig minden így. Ha ez vigasz.

2024. júl. 12. 11:16
 10/15 A kérdező kommentje:
Majd el múlik , max hamarabb vagy később liftezek fel és így könnyebb lesz :)
2024. júl. 12. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!