Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudnák ebben a helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnák ebben a helyzetben csinálni?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és itthon élek még a szüleimmel. Nagyon szeretem a családomat. Viszont megismerkedtem egy sráccal és a szüleimnek nem tetszett. Nagy balhé volt ebből. Fenyegettek,hogy kiraknak itthonról és hogy őket többé felejtsem el. Viszont nem tudtam lemondani a szerelmemről. Sőt sokkal erősebbek lettünk ezáltal. Össze jöttünk... Viszont a szüleim erről nem tudnak. Annyira szar,hogy 20 évesen egyszerűen nem tudok kiállni magamért... De konkrétan akárhányszor megpróbálom leblokkolok... Nem tudom mit tegyek..

2024. júl. 10. 00:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Miert nem tetszett nekik?
2024. júl. 10. 00:35
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Amíg a szüleiddel laksz addig bizony ők fognak dirigálni, ha ők előtte is ilyen tipusuak voltak, hogy megszabták neked ezeket a dolgokat! Hiába vagy 20 éves nekik még mindíg a kisgyerekük vagy, akit óvni akarnak minden rossztól, és amíg velük laksz tudják, hogy megtehetik, főleg ha azzal fenyegetnek, hogy költözz el otthonról ha nem tetszik.

20 évesen én elköltöztem otthonról pont ezért! A te szüleid nem fognak felnőttként kezelni amíg náluk laksz!

2024. júl. 10. 07:37
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen volt. Csak fiatalabb voltam, mint most te. Mindent megkaptam rá, hogy nem hozzámvaló stb. Ma meg már 9 éve vagyunk együtt. Én eltitkoltam, sosem mondtam meg, annyit tudtak, hogy beszélgetünk. Aztán egyszer csak már természetessé vált, a szemükben, hogy valószínűleg őt szeretem. Döntsd el, te mit szeretnél.
2024. júl. 10. 07:52
 4/12 anonim ***** válasza:
Valami oka csak van
2024. júl. 10. 09:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Mi az oka amiért a szüleid annyira nem akarják a srácot, hogy a szűrödet is kitennék? Csak merthogy ezt nem írtad le és fontos lenne tudni.
2024. júl. 10. 09:25
 6/12 A kérdező kommentje:

Nem ismerik személyesen. És nekik külsőre nem tetszik mert szerintük nem illünk össze. De szerintem csak attól tartanak,hogy a barátaik mit szólnának...

Főleg személyesen nem is ismerik és én annyira nem szeretem amikor úgy ítélkeznek valakiről,hogy nem is ismerik...

2024. júl. 10. 15:07
 7/12 anonim ***** válasza:
Mert oreg? Roma? Tetovalt? Punk? Barmi egyeb alternariv kinezet? Elhizott? Ranezesre alkesz/drogos? Vagy mi lehet, ami kulsore nem tetszik a szuleidnek?
2024. júl. 10. 15:27
 8/12 A kérdező kommentje:

Épp ez az hogy egyik se.

20 éves ő is. Érettségi van neki is. Szemüveges volt de a már meg műtötték a szemét is. Magas vékony. Kék szem. Nekem ő teljesen jó és egyszerűen nem értem miért akarnak tiltani.

2024. júl. 10. 16:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Hm... Vagy santit a sztori valahol, vagy a szuleid igazi baromarcok, mar bocs. Ezek szerint senki se lenne jo nekik. O az elso pasid, akit lattak?
2024. júl. 10. 16:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Valamit elhallgatsz te lány.
2024. júl. 10. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!