Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet munkahelyen ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet munkahelyen ismerkedni vagy nagyon nem jó ötlet?

Figyelt kérdés
Nemnagyon járok sehova szocializálódni. Ennél a cégnél viszont több százan dolgoznak

2024. júl. 10. 00:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nem jó ötlet.
2024. júl. 10. 00:06
 2/12 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem jo otlet
2024. júl. 10. 00:06
 3/12 anonim ***** válasza:
68%

Nekem volt munkahelyről legjobb barinőm és pasim egyszerre. Összejöttek 😁 azóta megutáltam az egészet ez miatt a két féreg miatt, másokat hergeltek ellenem hogy ne beszéljenek velem miközben ők bsztak át, pont most jutott eszembe ez a történet.

Viszont ha sikerül az jó dolog, teljesen megértitek egymás helyzetét munka téren, lehetnek közös célok és könnyebb is az ismerkedés egy olyan szituációban ahol nem direktben kell ismerkedni.

Én most per pillanat gyűlölöm az egész életem és nem értem mi bennem ilyen rossz hogy ezt érdemeltem.

Összegezve ha jol sul el akkor nagyon jó , ha rosszul akkor viszont gyötrelem vagy munkahely váltás.

2024. júl. 10. 02:03
 4/12 anonim ***** válasza:

Attól függ.

Ha csak pár randi meg futó kapcsolat, esetleg csak szex lesz, akkor nem jó ötlet. Ilyet egyáltalán nem kéne a munkahelyen keresni. Akkor is lehet hosszú távon kellemetlenség, ha csendben váltok el, de a szakítás a legritkább esetben csendes.

Arra viszont rengeteg példa van, hogy spontán megismerkednek, kölcsönös a vonzalom, a szimpátia, egyre többet beszélgetnek, és egymásba szeretnek. Amiből komoly, tartós kapcsolat, illetve házasság lesz.

2024. júl. 10. 06:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartom jó ötletnek. Max. ha könnyen, gyorsan és szívesen váltanál szükség esetén, ez pedig nem okozna semmi nehézséget, kellemetlenséget (pl. bejárás kapcsán vagy bármi). Egy viszonylag jól fizető, kellemes légkörű, könnyű/élhető stb. munkát én a helyedben biztos nem kockáztatnék.
2024. júl. 10. 07:00
 6/12 anonim ***** válasza:
42%

Én nem voltam ilyesmiben érintett, de egy gondolat:

Milliószor dolgoztam együtt párokkal, házastársakkal, mindenféle gond nélkül. Valamiért a társadalomban benne van ez a "házi nyúlra nem lövünk" téma, ellenben valamiért ha az illetők már egyéb okból együtt vannak, és úgy dolgoznak egy helyen, akkor el van felejtve. De mégis mi a különbség?

2024. júl. 10. 07:27
 7/12 anonim ***** válasza:
51%

Van egy régi munkahelyem, ahol már akkor is jöttek össze egymással kollégák, de azóta már konkrétan házasságok, válások (megcsalások) is történtek és a válások után az új kapcsolatok is onnan születtek. Konkrétan szerintem ott már mindenki valakinek az exe, lyuksógora és hasonlók, kb 100 fős cégről van szó. Fel nem mond senki. Mondjuk nem tudom miért, mert jó szar a fizetés a mai napig, biztos a családias hangulat miatt.😃 Szóval ott nem probléma.

De egyébként te tudod. Engem nem szokott zavarni az ilyesmi, mondjuk egyszer volt csak olyan, hogy én szakítottam meg a dolgot pár randi után kollégával, nekem nem volt gond, nem éreztem magamat kellemetlenül.

2024. júl. 10. 07:31
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt a munkahelyemen párom, és amikor szétmentünk, nem volt jó, folyton egymásba botlani. Én végül felmondtam, aztán ő is. Nekem negatív élményem volt ettől.
2024. júl. 10. 07:33
 9/12 anonim ***** válasza:
Én sajnos többször elkövettem ezt a “hibát”. Sosem lett jó vége.
2024. júl. 10. 08:15
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne lépd át a kollegáris viszonyt. A munkahelyen munkatársak vannak, nem haverok, nem dugópajtik.
2024. júl. 10. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!