Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért vannak olyan nagy elvárásaitok a kűlsőre
is?
Igen, könnyebb ezekkel takarózni. Még véletlenül szembe kellene nézni a valósággal, hogy a férje minden csak nem kívánatos. Én mondjuk nem sajnálom ezt a nőt. Ő választotta magának. Megérdemli.
2024. júl. 13. 16:05
40. Dehogy😂3 évvel szülés után már semmiféle hormonális oka nincs annak, hogy nem fekszik le a férjével, ő szimplán azért kellett neki, mert meg volt bolondulva ( hogy milyen ciki hogy nem házas 30 évesen, és hogy neki mindenáron gyerek kell, de ugye azok a pasik akik valóban tetszettek neki, csak kihasználták aztán dobták)
2024. júl. 13. 16:56
43/51 A kérdező kommentje:
42
Ez még nem jelenti azt hogy nem vonzódik hozzá szexuálisan. Depresszió, vagy ha már elkezdett dolgozni, munkahelyi gondok is okozhatják, vagy bármi. Egy vonzó, magas, dúshaju pasi mellett is lehetnek külső okok ami miatt nem kívánhatja egy nő a szexet egy adott időszakban. Ez kb minden nővel előfordulhat helyes pasi mellett is.
43. Soha nem vonzódott hozzá. A terhessége második trimesztere óta nem feküdt le vele. Még az előtt össze is házasodtak egyébként. Neki csak a feleség státusz, és a gyerek kellett. Ez nem csak átmeneti időszak.
2024. júl. 13. 20:24
Kérdező nyugodtan lehetnek bármilyen elvárásaid, csak legyen rá vevő személy is.
2024. júl. 13. 20:46
46/51 A kérdező kommentje:
Honnan tudod? A barátnőd? Amúgy most szóltad el magad hogy azok a pasik akik kellettek neki csak kihasználták, aztán dobták. Szóval a jó pasikra jellemzőbb ez a viselkedés átlagban.
46. Nem tudom, nekem az exei sem tetszettek, ő hozzájuk vonzódott, de azok egy idő után megcsalták és elhagyták.
Az ízlése mindenkinek más. Szerinte az Exei jó pasik voltak, helyesek, szerintem nem.
A viselkedésük szerintem nem függ a külsejüktől, vagy nem feltétlenül, inkább szimplán csak személyiség, értékrend, neveltetés ami hiányzik azokból akik pl megcsalják a párjukat.
2024. júl. 13. 21:18
48/51 A kérdező kommentje:
Én mikor látok szép nőket a párjaikkal, legtöbbször mindig olyan pasijuk van akik ötször jobban néznek ki mint én, és egyre gyakrabban látok ilyet. Útálom. Nagyot csalódtam a nőkben.
Ezért miért a nőkben csalódsz? Nyílván mindenkinek fontos, hogy vonzó legyen a párja.
2024. júl. 14. 13:08
48: akkor magadban is csalódhatnál, ha neked csak a szép nő kellé és amiatt visítasz. A szép nő legalább a maga szintjén válogat, te nem.
2024. júl. 14. 21:08
Kapcsolódó kérdések: