Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok miért vannak olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért vannak olyan nagy elvárásaitok a kűlsőre is?

Figyelt kérdés
Nem elég ha egy férfi normális, szimpatikus, és ápolt, de ha nem jóképű akkor már esélyt se adtok neki. Azt mondjátok elég ha egy férfi ápolt, higiénikus, de hiába vagyok az.
2024. júl. 9. 21:41
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
30: azért te is a szép nőt akarod.. senki nem mond ilyet, hogy szép nője van csettintésre. Valszeg nem csettintésre, és nem feltétlenül közízlés szerint szép, de esély az van. De ha te is olyan felszínes vagy, hogy neked csak a szép nő jó, akkor az miért baj, ha a nő is felszínes? Vagy a férfitól ez oké, a nőtől meg fertő? Pedig ez sem biológiai szempontból, sem erkölcsileg nem oké, ha már a biológiát behoztad :D.
2024. júl. 12. 13:47
 32/51 A kérdező kommentje:
21 Lehet hogy a nők kicsit vizuálisabbak mint a férfiak, de hogy sokkal az már nevetséges. A férfiaknak is bőven számít a külső. Mivel tudod alátámasztani hogy a nők sokkal vizuálisabbak?
2024. júl. 12. 13:47
 33/51 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nincsenek nagy elvárásaim, de az igenis kell egy valamire való párkapcsolat kialakulásához, hogy fizikai vonzalom is legyen. Márpedig ez csak akkor van, ha nekem kifejezetten tetszik külsőre az adott férfi.

Ne legyél álszent képmutató.

Te sem jönnél össze olyan nővel aki külsőre nem vonz, taszít, hisz le sem tudnál feküdni vele. ( Hiszen fel sem állna, mert nem vonzó számodra)

2024. júl. 12. 17:48
 34/51 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert nekem csak az tetszik ha a férfi nagydarab, pocakos, szőrős, szakállas, és nem akarok olyannal lenni aki nem tetszik nekem 🙄
2024. júl. 13. 00:13
 35/51 A kérdező kommentje:
Nekem 8/10-es nő kell akinek nincs gyereke.
2024. júl. 13. 00:26
 36/51 anonim ***** válasza:
100%

Akkor várjad a csodát.

2024. júl. 13. 04:22
 37/51 A kérdező kommentje:
Aki esetleg látott már ronda kopasz pasit, átlagon felüli szép nővel az írja le kb hány ilyen párt látott eddig. Hátha van esélyem.
2024. júl. 13. 04:38
 38/51 anonim ***** válasza:
100%

37. Én már láttam. Akkoriban a nő már 30 volt, és elég kétségbeesett amiért nem jött neki össze komoly kapcsolat, szóval lejjebb adta az igényeit. Az addig kigyúrt, magas, fiatal, helyesebb pasik helyett mást választott. titokban teherbeesett egy akkor alig 3 hónapos kapcsolatban, ami összejött neki, és így elvette a kopaszodó, 1 fejjel alacsonyabb, hörcsögképű, kövérkés gnom.

Szült egy gyereket, megkapta amit akart, most meg panaszkodik, hogy semmi kedve a szexhez, mert nem kívánja a férjét😂 és a gyereket használja kifogásnak.

2024. júl. 13. 10:34
 39/51 anonim ***** válasza:
100%

A kérdezőnek ez pont megfelelne.🤣

Az nem baj, hogy nem fekszik le vele, de legalább megvan a külsőre ideális nő.

2024. júl. 13. 11:24
 40/51 A kérdező kommentje:

38

Nem biztos hogy a külseje miatt nem kívánja. Lehet neki tetszik is az a férfi. Ízlések és pofonok. Annak hogy nem kívánja már szexet hormonális okai is lehetnek, rossz kedv, stb.

2024. júl. 13. 14:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!