Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sztoriztunk aztan elment...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztoriztunk aztan elment valahova es 2 napja nem ir. Ha irok neki egy mondatot ugye ez még nem eroszakoskodas?

Figyelt kérdés

Aznap ismertuk meg egymast, beszelgettunk aztan sztorikba keveredtunk, erdekelnte valami es en elakartam mondani de aztan elment otthonrol es azota nem ir..de egy olyan helyen beszelunk ami nagyon rossz nem hasznalja, vegig benne volt az alkalmazasba amikor beszeltunk szoval a reakciomat mar nem is latta miutan elment otthonrol, lehet ki sem jelezte neki. Ennek 2-3napja

Tudom hogy egy nap ismerettseg utan nem erdekelhetem stb, es azt is rudom ha akarna irna de szerintem eszebe sem vagyok kb 2 orat beszeltunk amikor jobban elkezstunk beszelni akkor ment el otthonrol. De kicsit zavaro hogy megnyiltam neki mert azt ereztem meg kell aztan eltunik..

Ha irok neki valamit, egyetlen mondatot azzal azt fogja hinni hogy eroszakoskosok hogy beszeljen velem?

Nem tudom mit akarok, talan csak egy valaszt hogy miert tunt el vagy valami. Viszont ha nem ir vissza eleg megazoan fogom magam erezni es a varosban is barmikor lathatom ot.

Irjak neki?

2024. júl. 8. 13:49
A kérdező szavazást indított:
Irjak neki egy mondatot
Ne irjak
12 szavazat
 1/9 A kérdező kommentje:
Nem szamon kerni akarom, csak valami kis aporsagot irni
2024. júl. 8. 13:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Én hagynám őt és még ha írna arra se írnék vissza. Ha meg a városban látnám biztosan nekem nem égne a pofám elvégre neki kéne ha még arra se hajlandó, hogy azt írja, hogy nincs esélyed. Ghostingolt, vagy talonba rakott roaszabb időkre. Ilyennel akarsz még te szóbaállni?
2024. júl. 8. 13:58
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Ha írsz is, próbáld meg használni az általános iskolában tanult nyelvtant.
2024. júl. 8. 14:09
 4/9 anonim ***** válasza:
30%
Nehéz tudom, mert találtál valakit akinek kiönthetted a szived-lelked, igazából jó érzés volt, hogy meghallgatnak, és most jön az érdekes rész, ezt úgy hivják ghosting, nem érdekled, vagyis talán elkezdtél volna „terhes” lenni neki, szóval ne „sirj” utána, felnőtt módjára viselkedve, úgy hivják, hogy ne szoritsd, hanem engedd el, könnyebb lesz. Tudom én is voltam igy, szóval tudom miről van szó, hidd el…jobb nem futni olyan szekér után ami nem vesz fel, még egy mondatra sem érdemes, mert ő sem tart téged arra, hogy egy bocsi, de …irjon neked…lásd és vedd észre, csak udvarias volt veled a 2 órában is..sajnálom..biztosan jó ember vagy és szerettél volna egy kapcsolódást de ő nem ...elfogadod?
2024. júl. 8. 14:21
 5/9 anonim ***** válasza:
60%
jah igen, talán egy tükör lehettél neki a megnyilással, ő erre nem volt alkalmas és nem voltál neki annyira fontos, hogy viszont nyiljon mindig tanulunk és tanitanak bennünket és persze tükörbe is nézünk néha és mindig magunkat látjuk nem fura?
2024. júl. 8. 14:24
 6/9 anonim ***** válasza:
44%
Ha akarna az előzö üzidre is reagált volna, nyilván a többit csak te magyarázod bele a dologba. Ne írj neki, ne csinálj bolondot magadból. Legyen tartásod. Az ilyen emberekkel nem szabad foglalkozni, akit te is érdekelsz keres, és nem hagy napokra faképnél még 1 órás ismeretség után se.
2024. júl. 8. 14:38
 7/9 anonim ***** válasza:
44%
Ha írnál is neki mégis mire számítasz? Hogy majd azt írja hogy "jajj bocsi, nem volt egy szabad percem sem de sokat gondoltam rád"? Vagy mégis melyik tündérmesében érzed magad? :D Nem érdekled sajnos és attól meg főleg nem fogod érdekelni ha ennyire kaphatónak tűnsz, hogy még egy ghostingolás után ráírsz.
2024. júl. 8. 15:16
 8/9 A kérdező kommentje:
Irt azota magatol
2024. júl. 8. 22:54
 9/9 anonim ***** válasza:
és mit?
2024. júl. 9. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!