Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 18 év korkülönbség nagynak számít?
Egy korábbi kérdés kapcsán már leírtam, de ismét...
Alapvetően nem a kor az elsődleges tényező, hanem az, hogy ugyanazt akarjátok az élettől, az élet ugyanazon szakaszában járjatok.
Más kérdés, hogy ez az esetében 99%-ában a kor függvénye.
Minderre alapozva azt gondolom, hogy az optimális párkapcsolatban az idősebb fél nagyjából 10-20%-kal lehet idősebb a partnerénél.
Ezt a már kamasszá érett korosztálytól kezdve nagyjából minden illetőre érvényesnek tartom.
4# Mondja ezt gondolom egy 40-50 éves férfi. 😅
Nekem volt ilyen nagy korkülönbséges kapcsolatom, nagyon kellenek a kompromisszumok mindkét fél részéről. Tök mindegy hány évesek vagytok, biztos hogy majd húsz év különbségel más az életszemléletetek. De ha alkalmazkodtok tud működni, ideig óráig biztos.
1) Nem mindegy, milyen korban... ilyen 14-19 éves korban kifejezetten káros, akármennyire "érettnek" gondolja magát a tini.
2) Mik a tervek a két fél részéről? Rövidtávra, hosszútávra. Úgy sztem nem annyira érdemes belemenni fiatalabban, hogy örök lamúr a cél, mert később ott lesznek a gondok, amikor nagy valószínűséggel az egyik még életerős, a másik meg kezd lerobbanni vagy már le is robbant... vagy amikor a fiatalabb megérett a gyerekvállalásra, az idősebb már nem képes rá (elöregedett sperma, idősebb nőként nehezebb teherbeesés stb.), vagy nem akar már, vagy esetleg azt sem éli meg, hogy a gyereke elballag középiskolából
Alapjába véve az.
De ma már ilyenen senki nem csodálkozik, mert nagyon sokan vannak együtt 18-20 év különbséggel.
amúgy igen legyen azért 19-20 éves...
Azt mondom, hogy nem is most ha pl. 20 éves a nő a férfi 38....ha jól tartja magát a pasi akkor nincs gond évekig.
De 35/53 ott már megyünk felfelé és egyre jobban érezhető lesz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!