Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akibe szerelmesek vagyunk, azzal nehezebb flörtölni?
Figyelt kérdés
Tapasztaltátok már, hogy akihez mélyebb érzelmek fűznek (de nem a párod), azzal nem tudtok flörtölni, mert lefagytok?
Akkor mi a flört valójában?
2024. júl. 6. 15:31
1/10 anonim válasza:
Furcsa ez esetemben, mert ha kettesben vagyunk, nincs gond, de ha van egyéb társaság, legyen szó akár csak egy harmadik főről, már zavarban vagyok és mintha nem tudnék lazán önmagam lenni. (Kollégáról van egyébként szó.)
2024. júl. 6. 15:51
2/10 anonim válasza:
Normális zavarban lenni ha olyan típusú ember valaki, de aki extrovertált, vagy olyan típus az kifejezetten élvezi a flörtöt.
2024. júl. 6. 16:13
3/10 anonim válasza:
Nálam pasifüggő inkább ez.
Ha szerelmes is vagyok, valamelyik tud húzni "cinkoskodni", flörtölünk, kihozza belőlem a r.bit is, másvalaki meg abszolut nem.
Ez a pasi szocializációjától vagy eq -jától függ nálam inkább hogy kivel miket tudok kezdeni a szerelmen túl.
2024. júl. 6. 16:21
4/10 anonim válasza:
*Kb mint a tánc. Valaki tud vezetni, tud velem táncolni, mással meg valahogy ez nem megy. Szerelem ide vagy oda.
2024. júl. 6. 16:22
5/10 anonim válasza:
Pontosan!
Akibe szerelmes vagyok, azt tisztelem annyira, hogy nem húzom az agyát. Róla is érzelmeket feltételezek, így nem tudom szívatni.
Igazából én nem is szeretek flörtölni. Egyszer poénból családtagokkal játszottunk, rokon gyerekek, az vicces volt. Megbámultak minket az utcán arra járók, mi meg csak rögöhtünk. Játszani oké, élesben nem megy. Nem bájolgok senkivel.
A flört szerintem szexuális felajánlkozás.
2024. júl. 6. 16:31
6/10 anonim válasza:
A flört az nem szívatás idióta. Hanem egyfajta incselkedés "játék" a másikkal amit a másik viszonoz, egyfajta kapcsolódás egymáshoz ez is. Tudod mint a galambok is mikor szex előtt turbékolnak.
2024. júl. 6. 16:41
7/10 anonim válasza:
#6 Ott a pont!
2024. júl. 6. 17:43
8/10 A kérdező kommentje:
Más azért a szitu, mikor már szex előtt álltok és más egy kollégával pl. a munkahelyeden. És az sem mindegy közben kik vannak jelen. Kettesben szex előtt tök más, mint közönség előtt, amikor még azt sem tudod hányadán álltok.
2024. júl. 6. 17:53
9/10 anonim válasza:
Nekem nem más. Partnerfüggő a helyzetekben is kivel lehet jóérzéssel, és kivel karótnyelve csak.
2024. júl. 6. 17:59
10/10 anonim válasza:
Én imádok flörtölni, kötekedni, csábítani a férjem. Jó érzés, hogy sok év után is ilyen jól működik köztünk. Ő pedig imádja, hogy ilyen vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!