Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy lány szimpatikus és szeretnék vele beszélgetni akkor, gond ha ráírok messengeren?
Idegen lányokra írok rá, de eddig többnyire vissza se írnak, ha mégis akkor meg "van barátom" válasszal..
Úgy érzem sok mindent megpróbáltam, de nagyon nehezen jön össze hogy barátnőm legyen. Mit csináljak?
Az alábbi üzenet lenne az amivel próbálkozok:
Szia!
Bocsi hogy így ismeretlenül, azért írok, mert szimpatikus vagy és szívesen megismernélek.. persze csak ha nem zavarok
#3 igazából bármilyen hely, ahol hasonló korú emberek vannak. Akár egy tanfolyam, vagy valami hobbi.
#4-re pedig: nincs abban semmi rossz, de ez a szöveg amit küldözgetsz elég gáz.
Egyetemista vagyok egyébként.. igyekszem hidd el személyesen is, csak ritka az olyan helyzet mégis.
Pedig arra a szövegre kaptam már elég normális választ is, akin éreztem hogy tudja mi játszódik le bennem.
(Nagyon kedves ez a 8-as, pont az ilyen negatív és visszahúzó embereket kell elkerülni nagy ívben, ezt tapasztalatból mondom mindenkinek.)
Úgy lehet szimpatikus, hogy képről, külsőre. Mivel nem vagyok vak. Nyílván a belső tulajdonságok ismerkedésből derülnek ki.
(Tudod kit minősítsél itt kedves válaszoló, az a gáz szerintem, amit te megengedsz magadnak.
Annyit viszont leszűrtem rólad, hogy a körülötted élők helyében sem lennék. Szóval van rosszabb mindenkinek mondom.)
Nyílván abba kell belekötni, hogy hogy írok.. nevetséges.
Ezzel a válasszal aztán sokra mentem, köszönöm. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!