Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintettek miért van az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintettek miért van az hogy a férfi alig nézz rám mikor rám nézz akkor olyan mint ha el akarja nevetni magát csak vissza fogja ?

Figyelt kérdés
2024. júl. 3. 09:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
En egy szep csinos lany vagyok szoval a kulsom az egyeltalan nem rohejes hanyszor kell leirjam xd
2024. júl. 3. 10:24
 12/17 gergelice16 ***** válasza:
100%
Ez csak egy lehetőség. Próbáltam leírni minden ötletet, ami az eszembe jutott, mert nem ismerünk téged, így nem tudunk pontosabbak lenni. De egyébként én még mindig arra szavazok, hogy az a legvalószínűbb, hogy látszik rajtad, hogy tetszik neked, ezért nevet.
2024. júl. 3. 10:27
 13/17 gergelice16 ***** válasza:
100%

Egyébként csak hogy ne csak negatív dolgokat lássunk bele a nevetésébe, az is lehet, hogy mint írtam, vicces, ahogy látszik rajtad, hogy tetszik neked, de egyébként ő is ezt érzi, és örül neki. Ez is egy lehetőség.

A külsődön meg valószínűleg csak rövidtávon nevetne, ha ezt már többször is tapasztaltad, akkor valószínűleg nem ezen nevet.

Csak egy sztori: Egyszer egyébként olvastam a villamoson, amikor egy lány rálépett a lábamra, majd mutogatta a cipőjét (új fehér ápolói cipő volt, tehát nem volt szokványos). A vicces az volt, hogy ment végig a villamoson, és minden férfi lábára rálépett, majd kitartotta a lábát, hogy megdícsérjék a cipőjét. Ezen a jeleneten nem bírtam nem nevetni :D

2024. júl. 3. 10:37
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs véletlenül hernyószempillád vagy töltött kacsaszájad?
2024. júl. 3. 11:10
 15/17 anonim ***** válasza:
52%
Biztos röhejesen nézel ki.
2024. júl. 3. 11:19
 16/17 anonim ***** válasza:
90%
Ne haragudj, de egyet kell értenem a többivel. Nevetségesnek tart téged valami miatt.
2024. júl. 3. 11:28
 17/17 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem azért ilyen, mert fura vagy.. Általában van, aki nem veszi észre, hogy fura és neki áll feljebb. A kolléganőm is ilyen és hiába magyarázol, hogy mi a gond, mintha meg sem hallaná...
2024. júl. 3. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!