Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek furán azokra a nőkre, akik fiatalabb férfival jönnek össze?
Ne törődj velük! Csak azzal, hogy minden rendben nálatok. Te felelősséged a saját életed/boldogságod!
Ha mindenért fennakadnánk, ami másoknak nem tetszik bennünk/rajtunk/az életünkben, akkor nem jutnánk sehova.
Én sem értem, mert fordított esetben teljesen elfogadott, kevesen akadnak fent, ha a férfi idősebb. Az régen is gyakori volt, mert a férfiak teremtették akkoriban az egzisztenciát és később állapodtak meg, mint a nők.
Mostmár más világot élünk, most szerintem simán megteheti egy nő, hogy fiatalabb férfival jöjjön össze, aki lehet, hogy aktívabb és jobban lehet vele élvezni az életet, mint egy egyidős pasival.
Ez már 2 ember dolga, hogyha a férfinak kell a nála idősebb nő és vonzódnak egymáshoz, akkor nem tudom mi joga van hozzá bárkinek is, hogy ítélkezzen? Ha meg nem működik a dolog, mert fejben nem vagytok egy szinten vagy nem passzoltok, akkor meg úgyis szakítás lesz belőle. De az egykorúaknál is így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!