Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfi-nő barátság: létezik-e,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi-nő barátság: létezik-e, és ha igen, mi az a szint, ameddig működőképes?

Figyelt kérdés

Haverság, nem túl közeli barátság létezik, működik, én is ismerek rá példákat, nem erre vonatkozik a kérdésem. De olyan igazán közeli, intimebb férfi-nő barátság (feltételezve, hogy egyik fél se tartja undorítónak a másikat külsőre), mikor sok időt töltenek kettesben, sokmindent megosztanak egymással, létezhet-e anélkül, hogy gyengédebb érzelmek is befigyeljenek?

Kérdésem apropója: van egy nő barátom (én férfi vagyok), bizonyos okokból nem merült fel, hogy összejöjjünk, ugyanakkor pár hónapja elkezdtünk közelebb kerülni egymáshoz, mélyebben beszélgetni, és most mintha elakadt volna valami. Mintha valahogy nem menne, nem tudnánk úgy egymásra hangolódni, ahogy kellene, és ahogy egy ideig ment. Azon gondolkodtam, lehet-e amiatt, hogy nem akarunk párkapcsolatot, de közben ez barátságon belül már nem megy.

2024. júl. 2. 19:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

WTF is this about?

Kérdező olyan esetben nem működik a barátság az ellenkező neműek között a vonzalmon kívül, hogy bebeszéli magának legalább az egyik fél, hogy mennyire vége van a másikért a nagy magányában, csalódottságában, hogy senkivel eddig nem bírt megmaradni különböző okokból kifolyólag és vagy mert irtóra kapcsolatfüggő.

Te esetedben végképp nem úgy tűnik, hogy vonzalomról lenne szó emiatt:

"Mintha valahogy nem menne, nem tudnánk úgy egymásra hangolódni, ahogy kellene, és ahogy egy ideig ment."

Az nagyon kevés, hogy amúgy elismered, hogy a barátod/haverod nem ronda boszorkány. Főleg, hogy érezhet bárki szexuális vonzalmat még számára csúnya ember iránt is, vagy aki egyáltalán nem az esete. Azt tegyük hozzá, hogy a vonzalom nagyon kevés. Még akkor is ha történt a két fél között flört. Sokkal több kell egy párkapcsolathoz!

2024. júl. 2. 19:38
 2/12 A kérdező kommentje:

???

Nem erre gondoltam bizonyos okok alatt.

2024. júl. 2. 19:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetséges, hogy vannak gondjai amelyekkel nem akar téged traktálni? Haragszik rád csak arra vár, hogy leessen neked? Akár nem lehet, hogy úgy érzi nem vagytok ti barátok és inkább ki fog offolni?
2024. júl. 2. 19:46
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy haragudna másért, mint amiről tudok, úgy értem, meg szoktuk beszélni ezeket.
2024. júl. 2. 19:51
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mire gondoltál kérdező?Többre barátságtól mint barátság extrákkal? Vagy mire?
2024. júl. 2. 19:53
 6/12 A kérdező kommentje:
Mármint.. megbeszéltük régebben, mostanában nem mindig tudjuk, szóval lehet, de akkor ötletem nincs, miért.
2024. júl. 2. 19:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mit nem tudtok csinálni? Nem lehetne érthetőbben kifejezni magad?
2024. júl. 2. 19:59
 8/12 anonim ***** válasza:
69%

nekem nőként van 2 férfi barátom is

az egyik még gyerekoromból - elég hullámzó a kapcsolat, nem azért mert érzelmek lennének hanem pl az aktuális párok miatt volt h megbeszéltük h nem beszélünk most pár hónapig vagy mert kimentem külföldre és akkor még csak havi 2 levél váltás volt. :) manapság heti rendszerességgel beszélünk találkozunk. a párjain ismerik a másikat. elfogadták. mindig számíthattunk egymásra nekem kicsit olyan mintha a bátyám lenne neki meg olyan mintha a húga lennék (amúgy 2 hónappal idősebb vagyok :D

a másik munkahelyi barátság kb 5 éve tart lazább mert nála már gyerek is van 5db :D nálam még nincs. elég nehezen alakult onnantól lett jobb h kiderült 2 utcára lakik és egymással mentünk haza, sokat beszéltünk mindenről. nálam is volt, meg nála is, némi vonzalom de ez valahogy nem lett kimondva és pár hónap alatt lecsenget. tiszteletben tartotta h munkatárs tabu nekem, és neki felesége van és 5 gyereke :) kedvelem a feleségét :) aranyos nő. nem bántanám meg. persze segítünk egymásnak ebben abban.

2024. júl. 2. 20:08
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként hittem benne, mostmár nem igazán. 18 éves korom után 3 csaj van, akire barátként tekinthettem, és évekig kitartott (mondjuk úgy, most is tart, de már nem igazi barátság, kifejtem lennebb).

Az egyikkel tényleg mondhatni haverok, barátok voltunk, minden pasi és csaj ügyet megdumáltunk, és nulla szexuális vonzalom volt. Azt mondtuk, egyikünk kapcsolata sem fogja befolyásolni az egymás barátságát. De, befolyásolta. Mióta a jelenlegi, komoly pasijával van komoly párkapcsolatban, már nem olyan a hangulat, feszkós az egész, érződik, hogy valami nem olyan már.

Második csaj: vele is tényleg nagyon szuper barátságban voltunk évekig (mai napig is családi barátként tekintek rá, rájuk), de bevallom, itt már bonyolult volt a dolog, mert nem tudtam rá úgy nézni, mint barát, hanem a nőt láttam benne, nem is kicsit.... Ő mesélt a pasijairól, de én már nem tudtam a csajokról neki beszélni emiatt. Közben neki is lett komoly párkapcsolata, nagyon laza a pasija, és vele is nagyon jóban lettünk. Ami fura, hogy mikor a jelenlegi csajomnak bemutattam őket, azonnal féltékeny lett, ami rá nem jellemző, levette, mintha úgy néznék rá még most is. Nem is szereti, ha csak kettesben szervezünk programot, nem is szoktam, hanem csak mindenki a párjával.

Harmadik csaj: őt megdugtam többször is, talán nem is kell folytatnom.

Emellett még vannak, voltak felületes csaj haverok pl munkahelyről, de a barátnőm mindig húzza a száját, ha pl kimegyek velük meló után valahova még beülni.

2024. júl. 2. 20:53
 10/12 anonim ***** válasza:
51%

Karinthy:Lehet-e barátság egy férfi és egy nő között, ha igen, miért nem? Mert mindegyik a másikat akarja.

Szerintem nem lehet. Az egyik fél hiába nem vallja be, de vonzódik a másikhoz szexuálisan.

2024. júl. 2. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!