Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyből hívjam randira, vagy előbb beszèlgetni próbáljak vele?
Nőként írom, hogy nincs rossz megoldás. Tökmindegy melyik opciót választod, nem ezen fog múlni, mert nem ismered a lányt. Sokféle nő van, van akit nem zavar ha lerohanják, sőt ettől tökösnek fog gondolni. Nekem meg például az tetszik a jobban, ha először csak barátkozni akarnak velem. De sose lehet tudni.
Azt csináld, ami számodra természetesebbnek tűnik, amelyik szituációban kevésbé izgulsz.
Én legjobban annak örülnék, ha leírná a telefonszámát egy darab papírra, majd odaadná nekem. Munka közben jó lenne, ha nem zavarnád, mert más, ha egy-két kedves mondatot vált a vendégekkel, meg ha hosszan szeretnél vele cseverészni. Így meg eldöntheti, hogy ír-e neked egyáltalán, ha pedig igen, munka után beszélhettek, találkozhattok.
Mondd azt neki pár perc beszélgetés után, mielőtt hazamennél, hogy öröm egy ilyen csinos, kedves, értelemes stb. lánnyal beszélgetni, ha gondolod, nyugodtan írj rám. És odaadod neki a számod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!