Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti szoktatok fingani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szoktatok fingani a barátotok előtt?

Figyelt kérdés

2024. jún. 30. 15:21
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
36 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
26%
A lányok nem finganak 🙄
2024. jún. 30. 15:27
 2/13 anonim ***** válasza:
16%
Magam előtt sem szoktam, nem "tudok" szabadon.
2024. jún. 30. 15:33
 3/13 anonim ***** válasza:
25%
persze, de elvonulok, csak nem ki a lakásból
2024. jún. 30. 15:51
 4/13 anonim ***** válasza:
68%
Ez egy teljesen normális biológiai folyamat. A páromtól sem várom el, hogy visszatartsa meg majd a fürdőszobában. Aki ezt cikinek érzi, azzal valami baj van. Én nem akar bélgyulladást, ahogy senkinek ne legyen már emiatt.
2024. jún. 30. 16:05
 5/13 anonim ***** válasza:
14%
pukika mukika
2024. jún. 30. 16:16
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Undorító lenne
2024. jún. 30. 20:21
 7/13 anonim ***** válasza:
55%

2-es vagyok, köszönöm a lepontozást.

Hogy nem tudok, az most viccesen fog hangozni, de egyszerűen nem tudom megkülönböztetni a kaki és a fingás ingert. Van, amikor azt hiszem, hatalmasat fogok kakilni, és csak fingok a vécén. Az ellenekezőjével nem akarok játszani, hogy hátha fingani fogok csak, és összeszarom magam a kanapén.

Ugyanaz az érzés nekem a kettő. Én sem akarok ilyen lenni, de ez van.

2024. jún. 30. 20:47
 8/13 anonim ***** válasza:
23%
Nem. Nem szoktam telefingani a szobát, kimegyek a mosdóba és ott intézem, akár ott a párom akár nem.
2024. júl. 1. 13:41
 9/13 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam, ha kell is inkább kimegyek a mosdoba. Igaz a páromnak mondtam, hogy ez egy teljesen természetes dolog és hogy ne tartsa bent, mert az nem jo. Ennek ellenére én nem tudok.
2024. júl. 3. 10:39
 10/13 anonim ***** válasza:
87%
Miért lettem ennyire lepontozva? A kérdésre válaszoltam. 8-as
2024. júl. 3. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!