Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon erdekel egy fiu de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon erdekel egy fiu de szerintem jatekos, kezdetnek ha sok ido mulva irok vissza az jo lehet?

Figyelt kérdés

Eleg fiatal es azt mondta komolyat akar de szerintem jatekos.

Mar beszeltunk ma megint irt, ha orakig varok a valasszal, az jo dontes?

Voltam mar ilyen helyzetben, es pont ezekkel rontottam el, hogy egybol visszairtam, sokat irtam stb, es a fiu kiabrandult mert tul elerheto voltam. Most nem akarok ebbe a hibaba esni ha mar megint ilyen fiu tetszik.

2024. jún. 30. 12:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

És ha pont ezzel rontod el? Mi van, ha komolyan érdekelnéd, de ha váratod, azt fogja érezni, hogy nem kölcsönös? Lehet emiatt veszíti el az érdeklődését és inkább keres mást.

Ha meg játszmázós típus és az kell neki, hogy elérhetetlen legyél, akkor meg csak addig fog működni, amíg meg nem kap és utána keresni fogja az újabb kihívást. Szóval a taktikád semelyik esetben nem működik, ha normális kapcsolatot akarnál.

2024. jún. 30. 13:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Randik után is folytatni fogod mert attól fogsz rettegni, hogy meg un téged.
2024. jún. 30. 13:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi lett, találkoztatok, együtt vagytok?
aug. 5. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!