Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő simán levágja emberi reakciókból, hogy vonzó vagy sem. Kis túlzással szinte csak hátra kell dőlniük. De egy férfi honnan tudja meg, hogy kimondottan jól néz ki?
Figyelt kérdés
Létezik, hogy valaki jól néz ki, de ennek soha nem lesz tudatában? Fogalma sincs hol helyezkedik el a “skálán”.jún. 27. 14:35
11/21 anonim válasza:
igaza van, aki jól néz ki rajonganak értük a csajok
12/21 A kérdező kommentje:
#11 Soha nem láttam, hogy bárkiért is nyilvánosan rajongtak volna a csajok, aki csupán jól néz ki.
jún. 27. 16:12
13/21 anonim válasza:
12: Ez azért van kedves kérdező, mert sajnos nem vagy olyan férfi, ezért nem tapasztalod.
14/21 anonim válasza:
Nekem volt olyan is hogy a lány akivel ismerkedtem nekem kezdett el rajongani egy másik csávóért hogy mennyire helyes meg jó pasi.
16/21 A kérdező kommentje:
#14-15
Az okes, de mindig nem nyilvános.
Tudtam, hogy valaki ezzel jön. De akármelyik haverral beszéltem ha nem tette volna meg az első lépést soha nem tudta volna meg.
jún. 27. 17:05
17/21 anonim válasza:
Ha férfikent jól nézel ki bárhova mész a nők szeme megakadt rajtad. Nem olyan tolakodóan mint ahogy a férfiak teszik, csak egy-egy pillantásnyira.
"Jólkinéző" férfiként írtam.
18/21 anonim válasza:
#1 Én PF szerint 7/10 vagyok.
Tudod hány matchem van tinderen?
🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁
0 azaz nulla.
19/21 anonim válasza:
Nekem is annyi matchem van.
40F incel
20/21 anonim válasza:
Nade 3/10 esetén ez még érthető is valamennyire. Nade 7/10 esetén, elég durva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!