Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tinderező nők! 10-ből hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderező nők! 10-ből hány férfit húztok jobbra?

Figyelt kérdés
2024. jún. 25. 23:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

8as vagyok

Nem tudom mennyi.

De ne csak a kort es tavolsagot nezd. Mar a dohanyzas meglete kizarja a pasik 70%at legalabb. Sajnos a korosztalyomban keves a nem dohanyzo ferfi. Igy elegge lecsokken az akikbol tovabb valaszhatok.

Nem tudom hagy ferfi van fent ezeken de rendszeresen tiltok le dupla tripla profilokat. Spec ez is kizaro tenyezo.

Bar en nem tinderezem (masik online app) de valszeg ugyan az a helyzet mindketton.

Van h csomot behuzok van h napokig senkit. Ha eppen beszelgetek akkor nem huzkodok. Akkor csak arra az egyre figyelek. Ha elszallt akkor a kovetkezovel. Nem szeretek tobb profillal ismerkedni egyszerre. Faraszto.

De alapban max 2-3 hetig hasznalom ha elunom akar honapokig nem nezem. Igazbol eloben ismerkedek inkabb. Ha tehetem.

2024. jún. 26. 12:06
 12/16 anonim ***** válasza:
#8 Hadd találjam ki: mindezt 0,63 másodperc alatt leszűröd a profilképből, igaz?
2024. jún. 26. 16:16
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

12# igen, nagyon könnyű felismerni egy normális fotót. A tetovált, kocsival pózoló agyonszolizott hülyegyerek például instant kuka. A többi típusnak is könnyen észlelhetők a külső jegyei.

Persze értem, hogy te nőgyűlölőként hivatásból belekötsz egy normális válaszolóba. Ez az a kommunikációs stílus, ami szintén tiltást ér, hamar előjönnek a jegyek egy kis csitcsetnél.

Jó hőbörgést.

2024. jún. 26. 16:22
 14/16 anonim ***** válasza:
#13 Magyarul neked is csak az számít, hogy tökéletesen nézzen ki.
2024. jún. 26. 16:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem az számít nekem, te szöveget értelmezni nem tudó félművelt.

Azt mondom, hogy kép alapján tökéletesen eldönthető, hogy ki NEM felel meg. Érted már?

2024. jún. 26. 16:27
 16/16 anonim ***** válasza:

12

A dohanyzas rendszerint ki van irva. De lehet ra szurni is. Es mivel vegignezek minden elem kerulo adatlapot igy bizony ezt is latom. Nem csak a kepet nezem. 40-50 korul az ember mar nem a fizikai szepseget nezi... Azt nezem h nem legyen alkatra extrem elhizott vagy extrem sovany.

A tavolsagot es kor be tudom allitani igy max akkor dob fel mast ha az urak "csalnak" ezzel.

Jo a arcmemoriam igy pl a dupla regeket siman kiszurom. Le is tiltom egybol. Vagy akivel mar beszeltem.

Alap h a szamomra fontos dolgokat megkerdem.

Milyen 0.63mp es mire vonatkozoleg? Mert ez iy eleg legbol kapott volt

2024. jún. 26. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!