Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez szerintetek?

Figyelt kérdés

Ha egy pasi nem akar kapcsolatot a lánnyal, de amúgy szívesen van vele.

Mindennap beszélgetnek, elmennek együtt ide-oda, kirándulni, nyaralni stb… De a pasi mégse akar kapcsolatot. Most ennyire nem bír elköteleződni vagy több vasat tart a tűzben?

2024. jún. 24. 13:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy az esete és barátként/haverként/ismerősként tekint rád.

Bírhat téged, lehetsz szimpatikus, de ha nem tetszel neki mint nő akkor nem fog veled szexelni se pláne nem kapcsolatban lenni veled.

Megszoksz, vagy megszöksz esete. Azt tanácsolom, hogy inkább ne "barizz" vele ha neked bejön mert szar lesz várnod a nullára főleg ha más nőkkel smárolgat, vagy netán szerelmes lesz másba és nemcsak járni fog vele hanem el is veszi feleségül.

2024. jún. 24. 14:00
 2/17 anonim ***** válasza:
47%

Friend zóna.

Menekülj belőle...

Amúgy a nők szokták inkább ezt csinálni, de ez is annak tűnik.

Esetleg nem vagy elég jó neki...

2024. jún. 24. 14:02
 3/17 A kérdező kommentje:
De nem értem akkor minek ismerkedett velem az elején, minek írt rám, minek akart találkozni.
2024. jún. 24. 14:02
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se vonzódik hozzád egyáltalán. Azért van ez így.
2024. jún. 24. 14:03
 5/17 A kérdező kommentje:
Meg ha nem puszilom pl meg, akkor miért hiányolja? Pl köszönéskor vagy búcsúzáskor?
2024. jún. 24. 14:04
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne írt volna rád, ismerkedett volna veled? Időközben rájött, hogy mégse vonzódik hozzád, de jó leszel időeltöltésre barátság mentén.

Fogadd el vag lépj le. Ennyi.

Amúgy tök mindegy mi motiválja. Neked kéne elkötelezettségre képtelen pasi, illetve lennél egy a sok közül???

Önbecsülésed nincs, vagy mi a gond?🤨

2024. jún. 24. 14:05
 7/17 A kérdező kommentje:
Neem, csak nem értem az egészet. Hogy akkor minek szervez velem programokat, minek jön velem, minek mutat be a barátainak is stb..
2024. jún. 24. 14:11
 8/17 anonim ***** válasza:
83%

A bizonyíték arra, hogy van férfi-nő barátság.

Bocs, de csomószor megkapják a férfiak (jogosan!!!), hogy nem tudnak barátként tekinteni a nőkre, és a végén mindig dugni akarnak. Íme egy férfi, aki barátként tekint egy nőre. Szerintem ez tök pozitív.

2024. jún. 24. 14:12
 9/17 A kérdező kommentje:
Meg akkor pl egy koncerten minek nyomja oda magát hozzám?
2024. jún. 24. 14:15
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

8# szerintem és tapasztalataim szerint, nem igaz;

"A barátság férfi és nő között azoknak a házassága, akik nem hálhatnak egymással." Renard

2024. jún. 24. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!