Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem őrültség ez ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem őrültség ez ?

Figyelt kérdés

A pasim vagy a barátom mindegy, megszállotja egy autónak, ez nem is baj de a kocsi már 30 éves, egy opel. Nagyon szereti meg minden és elhatározta hogy megvalósítja amit megálmodott. Nagyon önfejű és tènyleg elszánt az biztos, de ez szerintem túlmegy az ésszerűség határán. Marmint na. Érdemes egyáltalán egy roncsra költeni ennyit ? Tiszta fapados. Nem bántani akarom, ès elnèzèst akinek hasonló korú autója van, fèlreértés ne essék, de a legtöbb ember minèl újabb ès jobb kocsit akar...

Barátaim is azt mondták, őrültség. Abból a pènzből vehetne egy újabbat... elismerem hogy nagyon ügyesen tud szèpíteni meg csinálgatja úgy ahogy, de szerintem ostobaság... szerintetek ?

2024. jún. 23. 22:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha őrültség, ha nem, az az ő pénze. Ha közös kasszán lennétek, akkor valóban nem hozhatna csak úgy felelőtlen döntést. Értem, hogy jót akarsz neki, de felnőtt ember, úgyis azt csinál majd amit akar. Max tanul belőle. Nem érdemes egy kapcsolatban egymás felett anyáskodni/apáskodni, hosszútávon teljesen megöli a vonzalmat, felborítja az egészséges szerepeket (szülő-gyermek viszonyt alakít ki).

Hagyd, hadd csinálja.

2024. jún. 23. 22:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Igen lehet igazad van.
2024. jún. 23. 22:20
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Ez csak egy hobbi nem árt senkinek.
2024. jún. 23. 22:39
 4/7 anonim ***** válasza:
80%

Megértelek, szerintem is egy fa szság... Viszont a szeretet személy fa szságait nem ítélem el. Inkább támogatom....

Pl képes vagyok 220ad xra is megnézni a lányommal a jégvarázst vagy a vaianát egyetlen kritikai megjegyzés nélkül.

2024. jún. 23. 23:36
 5/7 anonim ***** válasza:
48%

Nem mindegy, hogy egy F Astra, vagy egy gyári állapotú Calibra az a 30 éves Opel.

Mellesleg ez egy hobbi, nem kell, hogy ésszerű legyen.

2024. jún. 23. 23:49
 6/7 anonim ***** válasza:

4

Azért a kettő nem ugyanaz. Komoly anyagi teher lehet egy kapcsolatban egy pénznyelő autó fenntartása, a meg varázs vagy a vaiana azonban nem ró senkire anyagi terhet…

2024. jún. 24. 08:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Neki ez a hobbija.

Amíg nincs hatással a kapcsolatotokra és az anyagi helyzetetekre, akkor hadd csinálja.

A gond akkor van, ha erre költ és ti mondjuk anyagilag rosszul álltok.

2024. jún. 24. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!