Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy udvarias szófordulat lehet és én gondolom túl, vagy lehet a közeledés egy jele is?
Tegnap találkoztam egy lány ismerősömmel, váltottunk pár szót majd elköszönesnél azt monda, hogy jó volt látni.
Ez mennyire lehet ilyen sablon szöveg vagy esetleg akarhat valamit?
Talán vettem észre korábban pár olyan jelet ami alapján gondolhatnám azt,hogy tetszhetek neki viszont van párja így ezeket korábban betudtam annak, hogy ő ilyen alapból is,viszont a környezetünkből páran megjegyezték nekem, hogy "úgy" néz rám
Én nem tulajdonítanék a dolognak túl nagy feneket. Valszeg csak a szava jàràsa.
Pàrja van, ne hajts rà.
Szórakozik.
En olyanoknak mondok ilyeneket akik rám vannak állva, és ez nekem tetszik (tehát nem a nyomasztó zaklató fajták hanem akikkel kellemesen lehet magam érezni), annak ellenére hogy többet ugyan nem akarok tőle, de viszonzom a szimpátiáját elvégre kinek ne tetszene az hogy odáig meg vissza vannak érte?
Egyfajta "jutalmazás" csak nálam ez.
Hogy jol csinálja. (Tehát nem megy az agyamra, betartja a határokat békén is vagyok hagyva, tehát úgy "szeret" vagy nyilvánitja ki hogy tetszem, hogy az nekem nem teher, nem kellemetlen, hanem oldott vagyok vele jol érzem magam vele, nem fáraszt le, nincs agyzsibbadásom tole, nincs menekülés kényszerem se, hanem jól érint, kellemes.
Ez attól még nem jelenti azt, hogy össze is jönnék vele. Hanem csak annyit hogy tőle jólesik az hogy tetszem neki, "körbeugrál", nem fáraszto taszító, hanem élmény a társasága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!