Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok/nők tetszenek nektek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok/nők tetszenek nektek a szőrős hátú,sörhasú 30as férfiak?

Figyelt kérdés

jún. 22. 11:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
30%
10: most átlagban a 16-20 éves, jó genetikájú, magas, karcsú tinifiúk a menők náluk, ilyen felnyírt hajú, göndör srácok.
jún. 22. 16:52
 12/17 anonim ***** válasza:
83%

10

Magasabb legyen nálam olyan 10 cm-vel ( de azért ne legyen túl magas), no tulsúly, pocak (nekem sincs), arcra azért az átlagot üsse meg. Nyilván van favorit kinézet, de ahhoz nem ragaszkodom, mert belsőre elég sok mindennek kell megfelelelni, szóval ha a fentieket hozza és belsőleg is összeillünk, az már jó.

jún. 22. 18:05
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

12#

A pocak ennyire zavaró?

10 cm, gondolom azért ha pl csak 8 cm vag 13 cm azért az nem gond ugye?

11#

Már nagyon régóta ez a menő. Szerintem csak ez vonzó számukra és ezért nem lehet senkinek egy rossz szava sem.

Nekem göndör hajam van szőke, de sosem nyirnám fel mert mindig a római légiós sisakok piros "taraja" jut róla eszembe.

Ez is egy kérdésem lenne, hogy kedves hölgyek, mi tetszik a fel nyírt bajban? Én nem értem és csak szeretném megérteni :)

TY!

jún. 22. 19:01
 14/17 anonim ***** válasza:
32%

Régen azt mondták, ha a férfi egy fokkal szebb az ördögnél, akkor rendbe van. Nem a külső volt az elsődleges, hanem belbecs. Gyerekként, kamaszként, fiatal férfiként azt láttam, a legtöbb átlagos férfinek van párja, nem egynek szép neje van. Még akkor is, ha egyszerű szakmunkás az illető. Elég volt, ha szorgalmas, becsületes, monogám, aki családot szeretne és nekik mindent megadna, amit csak tud. Felnőtt rokonaim, ismerőseim, majd kollégáim esetében is többségük aránylag könnyen talált feleséget. Kevés volt a facér, mai szóval incel típusú férfi. (így még az incel szó sem létezett a köznyelvben)

Az internettel és az információáradattal, a női egyenjogúság egyfajta versengés lett, amely olykor túllép az értelmes és egészséges szinten. Legyen egyenjogúság, de ne haladjunk a Szexmisszió c. könyv/film szintje felé, amikor a hímekre már nincs szükség és kihalásra ítélik őket.

Olyan szinten magasra teszik manapság a nők a lécet, hogy azt megugrani szinte képtelenség!

52 éves elvált férfi vagyok, vagyis ismét a húspiacon találtam magam, ahol a szabályok és a feltételek alig emlékeztetnek a régebbiekre. Két fiam, két lányom van. A fiúk egyre depressziósabbak, legyen az 30 éves vagy közel 20, mivel a nők rongyként bánnak velük. Egyik lányom megtalálta azt a férfit, aki éjjel nappal dolgozik érte és a gyermekeikért, a másiknak senki sem felel meg. Ha így megy tovább, hamarabb lesz barátnője, mint férje... Szingli férfi kollégáim, gyakornokaim is sokat panaszkodnak, mind küszködik az ismerkedés nehézségeivel. Amely tanácsokat annakidején nekünk adtak az idősebbek, lényegében mind érvényét vesztette. Hogy tudnék én bármit javasolni a fiataloknak, amikor számomra is idegen ez a jelenlegi ismerkedőjáték. (?)

jún. 22. 19:32
 15/17 anonim ***** válasza:
82%

Ja, hogy akkora trauma egyeseknek, hogy nem csak a férfiaknak lehetnek elvárása a leendobeli külsejével kapcsolatban? Ideje hozzá szokni.

És ezt az egy fokkal szebb az ördögnel dumát valszeg csak férfiak gondolták így. Meg pedig gazdag férfiak.

jún. 22. 19:40
 16/17 anonim ***** válasza:
51%
15# Meg valszeg nem arra mondták, hogy csak az számít, vagyis nem olyan értelemben, hanem mivel nem volt sok választási lehetőség, már annak is örülni kellett, ha a 30 ocsmány, szőrös dagadt falubeli közül a legkevésbé rossz jutott valakinek. Mondjuk az, amelyik legalább nem büdös, vagy valami. Vonzalom ott se volt, de talán rosszul legalább nem lett a csaj, ha ránézett a pasira és gondolhatta, hogy lehetne rosszabb is.😃
jún. 22. 20:06
 17/17 anonim ***** válasza:
48%

Azért van abban vmi amit írsz.

Magasn van a léc.

Viszont azt látom hogy a férfiak is magasra tették a lécet. Én is.

Én sem állok le kövér nővel. Pedig látom hogy például intelligens, gyorsan kapcsol vág az esze mint a borotva. De nem mozgat meg szexuálisan.

Mind a kettő nemnél el torzult az amit elvárnak a másiktól.

Senki sem köt kompromisszumot kinézetben.

Még én sem, Tinderen tucatjával húznak jobbra a még nálam is kövérebb nők ezt onnan tudom hogy ha vakon csak pörgetem akkor van mach. Ha szelektíven csak azt aki tetszik 0 éveken keresztül. Tudom hogy velem is baj van de ha taszító ha a nőnek tokája van mint nekem akkor nem lehet mit tenni.

Sokan ennek ellenére megtudnak alkudni, de azért mind kettő oldalról jönne ide okán kérdések hogy az egyik fél el van hanyagolva.

Szerintem ez onnan fakad hogy min az egyik fél olyan párt vállasztott aki igazából nem vonzó úgy ahogy van neki. És ha ezek után nincs minden rendben az ágyban akkor már csak idézőjelbe a barátság tartja egyben az egészet. És idő kérdés hogy ki kezd el hamarabb unatkozni így vagy úgy.

jún. 22. 20:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!