Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés
van egy lány aki tetszik nekem, de nem tudom eldönteni hogy én is tetszem e neki. elsőnek kb fél éve láttuk egymást az utcán, egymásra nèztünk, és tartottuk a szemkontaktust hosszabb ideig, és kicsit ilyen huncutol mosolygott. akkor én mással voltam elfoglalva, így nem próbáltam meg megismerni, ugye névről meg látásból tudtam hogy ki ő. aztán szerdán voltunk ott meccset nèzni ahol dolgozik, és egyszer csak odajött az asztalhoz, és elég közel hajolt hozzàm. azt kérdezte hogy szerintem elég hangos e a tv, és bocsi hogy engem kér meg rá, de segítenék e neki bekapcsolni a hangszórót. közben végig egymás szemébe néztünk elég mélyen, és mosolyogtunk egymàsra. kicsit úgy éreztem hogy nem csak amiatt jött oda hozzám, mert halk a tv, és volt ott még jó pàr másik ember akihez odamehetett volna. aztán utàna is tök kedves volt velem, úgy hogy mondják pàran rá hogy nagyképű. ma bejelöltem facebookon, de nem fogadta el. igaz hogy facebookon kb 8 hónapos képem van kint és le van titkosítva teljesen, és az arcom és a hajam is vàltozott, de szerintem felismerhető vagyok a képen. szerintetek elmenjek mégegyszer arra a helyre majd, és ha úgy làtom hogy megint úgy néz rám, akkor kezdjek el vele beszélgetni? valahogy én nem szeretek senkire ràírni. bennem van az, hogy egyszer már jártam úgy egy lánnyal akit a konditeremben ismertem meg, hogy mindig mosolygott rám amikor látott, de nem tudtam eldönteni hogy biztosan tetszem e neki. amikor kerestem a szemkontaktust, akkor ő annyira nem, és amikor összenéztünk gyorsan elkapta a tekintetét. aztàn végül bekövettem és ő írt ràm, és mondta hogy alig tudta visszatartani a mosolyàt, és zavarban is volt eléggé, azért viselkedett úgy. kicsit még önbizalom hiányos vagyok annak ellenére hogy milyen sokat dolgoztam magamon, de még mindig nem tudom eldönteni sokszor hogy mi jel a lányoktól és mi nem. volt valaki hasonló helyzetben? mit tegyek szerintetek?
2024. jún. 21. 23:24
 1/2 anonim ***** válasza:
65%
Semmit az égvilágon. Nem akar tőled semmit ha nem fogadta el a bejelölést FB-n.
2024. jún. 21. 23:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Én sem fogadtam volna el a jelölést. A személyes ismerkedés híve vagyok.
2024. jún. 21. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!