Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez így mennyire árverés a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így mennyire árverés a barátom felé?

Figyelt kérdés

egy nagyon jó pasim van akinek a kinézete és a személyisége is tökéletes. Belül nagyon féltékeny vagyok de ennek soha nem adom semmi jelét, magamba tartom,elfojtom, játszom a jókislányt aki egyáltalán nem féltékeny(ez gondolom bejon neki). Ha nem ír órákig egyáltalán nem zaklatom hogy miért nem ír, megvarom hogy irjon, valamikor visszairok neki aztán semmi jelét nem mutatom hogy engem mennyire megevett a méreg hogy nem írt. Ő azt látja hogy tökre engedékeny vagyok(mert hát az is vagyok vegulis, mert magamba fojtom a dolgokat)

szerintem ha tudná milyen vagyok valóban, akkor elhagyna

Ő egyébként 21 éves, én 19

2024. jún. 21. 16:25
 1/9 A kérdező kommentje:
de a szerepjátszásban jo vagyok, soha nem fog kitörni belőlem előtte az igazi énem, tudom, mert ahhoz túl nagy az egom
2024. jún. 21. 16:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Magadat vered át, ha fölöslegesen szenvedsz.

Van okod a féltékenységre?

2024. jún. 21. 16:32
 3/9 anonim ***** válasza:
24%
Ebbűbajleszmore
2024. jún. 21. 16:37
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
Hazugságban élsz, ahol megjátszod magad és nem vagy boldog. A rengeteg stressztől hamarabb fogsz öregedni, lesz valamilyen betegséged, ezért mindenképpen azt javaslom beszéld meg barátoddal, barátaiddal az érzéseid, és próbálj meg tudatosan fejlődni, hogy hülyeségek miatt ne stresszelj feleslegesen. Ezt is nyugodtan kifejtheted, hogy már te is felismerték, hogy ez nem helyes és igyekszel dolgozni magadon. Hogyha egyedül mégsem sikerül, keress fel egy szakembert!
2024. jún. 21. 16:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem ír órák hosszákat, elfoglalt vagy lenne ideje csak nem akar? Amúgy a kapcsolat milyen? Ezeken múlik a dolog.
2024. jún. 21. 16:53
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
De gá qmikor csak az egyik éli meg a kapcsolatot a másik meg egy kíngörcs csak. Ugy se tart örökké legalább amig van azt élnéd akkor meg jól.
2024. jún. 21. 17:02
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
Átvered azért, hogy veled maradjon. De ő cseszik rád, neki mindegy, hogy vele maradsz-e. Aki órák eltelte után ír napi szinten vissza azt te érdekled. Tehát nyugodtan szakíthatsz vele.
2024. jún. 21. 17:16
 8/9 anonim ***** válasza:

Nagyon nincs igaza az utolsónak!

Ugyanis baromira nem mindegy, hogy dolgozik a pasas és az elfoglaltságai miatt nem ér rá folyton, perceken belül vàlaszolni, avagy nemes egyszerűséggel csak tesz rá nagy ívben.

2024. jún. 21. 21:30
 9/9 anonim ***** válasza:
52%

Ti zártosztályra kerülnétek, ha a 90-es években kellene élni, ahol bakelit telefonon tárcsáztuk a másikat este 3 percre (a tárcsázás ige is idegen lehet). Most meg ha valaki nen ír vissza, az már gyanús.

De amúgy fojtsd el persze, majd egyszer kitörsz, és akkor lesz haddelhadd.

2024. jún. 22. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!