Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most miért teper?
Barátom másfél év után szakított velem, 2 hónapja mert féltékeny típus voltam, nagyon szerelmes voltam és most is az vagyok belé.
Ő azóta össze vissza csajozik.En bosszúból elkezdtem randizgatni egy ellensegevel aki profi ökölvívó gyerekkora óta és merfoldekkel jobban is néz ki nála és az exemet aki ki dobott engem, 10 évvel ezelőtt meg is verte egy szórakozóhelyen elég csúnyán
Én direkt bosszúból kavartam vele, ezt az exem megtudta és most elkezdett írogatni, hívogatni, el hordott mindennek hogy ezt hogy tehettem?
Ma is írt hogy szeret, hiányzó neki stb.
Szerintetek most csak letört a szarva?
Ez birtokvédelem egoból.
Ha most visszamész hozzá gyorsan megdug megmutatva ő a jobb a srácnák majd dob téged ahogy eredetileg tervezte.
Tartom a cigànyozàst.
Màsfelől, valszeg ego van a dologban.
Én a helyedben növesztenék agyat, bàr tudom, h neked sem könnyű, ha a bosszú (ikszdé) vezérel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!