Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelnek számítok-e az alábbiak alapján?
Korábban sokat csajoztam, voltak barátnőim is, párkapcsolatom is (sajnos ebből volt kevesebb), alkalmi kapcsolatok annál több...
5 éve viszont nincs senkim, nővel is utoljára tavaly januárban voltam...
és azt érzem, hogy nem hiányzik. Ha a randizásra gondolok, az jut eszembe, hogy nincs már energiám megfutni a szokásos köröket, egyéjszakás kalandokhoz sincs kedvem. Nyilván vágyom a szexre, de olyankor segítek magamon és elmúlik pár napra. Ha a buszon egy nő elkapja a tekintetem, inkább elfordulok.
Elég furcsa helyzet ez, mert 8-10 éve abszolút nem ilyen voltam, szerettem a spontán dolgokat, belementem sokmindenbe, bevállaltam sok mindent. Most viszont azt kívánom csak, hogy hagyjanak békén, elvagyok otthon egyedül a lakásomban. A kollégákkal is kerülöm a csevegést, ha lehet, céges rendezvényekre sem megyek, pedig korábban mindig jártam. Bezárkóztam és ez nem tudom, mitől illetve mióta van...
Ha nem élek szexuális életet, de korábban éltem, incelnek minősülök?
Vagy ez csak simán a kiégés első fázisa?
Az az incel aki akar nem tud szexuális viszonyt kialakítani.
Szerintem te nem vagy incel csak depressziós.
Ezt te is kikereshetted és eldönthetted volna, de akkor tessék:
Az incel az angol involuntary celibates, magyarul "önkéntelen cölibátus" rövidítése, egy online szubkulturális kifejezés, azokat értik alatta, akik vágyuk ellenére sem képesek romantikus vagy szexuális partnert találni. Az incel fórumokon folytatott megbeszéléseket gyakran neheztelés, nőgyűlölet, mizantrópia (embergyűlölet), önsajnálat és önutálat, rasszizmus, a szexre való jogosultság érzése és a szexuálisan aktív emberek elleni erőszak támogatása jellemzi.
Szívesen...
"Ha nem élek szexuális életet, de korábban éltem, incelnek minősülök?"
Incel sensu lato.
40F incel sensu stricto
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!