Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakást hogyan?
Figyelt kérdés
Szeretnék összehozni egyéjszakás kalandot egy hölgyel akit akár épp az este ismerek meg egy szórakozóhelyen.. Sokszor jól el tudok beszélgetni jó a hangulat is, de valahogy sose adja magát a dolog pedig nem vagyok egy rosszképű alak :D
Tudom erre tuti tipp nincs de valakinek akinek sikerült adna tippet?
2024. jún. 19. 23:18
1/8 anonim válasza:
panírozd a húst inkább, de gyorsan mert éhes vagyok!!!
2/8 anonim válasza:
Hívd fel magadhoz. Amúgy lehet pont olyanokat szedsz össze, akik normálisak lennének és komolyat akarnak, azért nem másznak rád rögtön. Aki egyéjszakás, az már buliban 2 perc beszélgetés után is ölelget és a nyakadat csókolgatja.
3/8 anonim válasza:
Odamész, dumálsz valamennyit, táncolsz, lesmárolod, dumáltok többet, aztán bedobod hogy feljönne e hozzád. Nekem egyszer sikerült ez így.
4/8 anonim válasza:
4-es, micsoda fantázia. Azt hittem csak kirabolják miután leitatja.
5/8 anonim válasza:
5 Abba mi lenne a móka? :) *a szerző
6/8 anonim válasza:
Olyan helyekre kell járni ahol sok a külföldi, és csak külföldiekkel szabad ismerkedni. Több előnye is van ennek. Soha többet nem fogod látni, és sokan úgy vannak vele hogy "ami Budapesten történik, az Budapesten marad". Könnyebben adják magukat, nem fogsz velük összefutni legközelebb és nem várják el hogy meghívd őket piákra. Én már kijöttem ebből a korszakomból, de anno szóba se álltam szórakozóhelyen magyar lányokkal.
7/8 anonim válasza:
Nekem vannak már bevált taktikáim. ;)
8/8 anonim válasza:
Nagyon jót nevettem, köszönöm kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!