Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire számít nektek a szemszín egy nőn?
Istenem... -.-
Mi ez a szemszín, autó, farokméret mánia a gyakorin?
Komolyan azt hiszed, ha egy pasi kioffol, akkor az a szemed színe miatt volt?
Neked milyen színű kérdező?
A szín szerintem majdnem mindegy, ne legyen hideg a tekintete.
#5 a nőket rohadtul nem érdekli a szemszín.
De nyilván neked jól esik a nőket hibáztatni a válogatósság miatt. Könnyebb, mint beismerni magadnak, hogy elviselhetetlen a jellemed és szimplán taszító vagy
"#5 a nőket rohadtul nem érdekli a szemszín.
De nyilván neked jól esik a nőket hibáztatni a válogatósság miatt."
Szóval rohadtul nem érdekli őket, de azért válogatósak. Tudom, hogy nem erény a gondolkodás, de azért az előző mondatodnak egyből ellentmondani a következővel kicsit kemény.
A szövegértelmezés látom nem megy, kedves 8. Valószínűleg a mai adag agysejtedet már elhasználtad, holnap próbáld meg újra.
Pici hint: sehol nem írtam, hogy a nők válogatósak. Annyit írtam, hogy te hibáztatod őket emiatt. A kettő nem ugyanaz. A második csak a te kis fejecskédben létezik.
Nekem fiatalkoromban a sotet haju, vilagos szemu nok tetszettek. Volt is jonehany ilyen crush-om, es mindegyiknek Farkas volt a vezetekneve, szinte kisertett akkoriban.
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!