Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, mennyire számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mennyire számít nektek a szemszín egy nőn?

Figyelt kérdés
2024. jún. 17. 23:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
81%

Istenem... -.-

Mi ez a szemszín, autó, farokméret mánia a gyakorin?

Komolyan azt hiszed, ha egy pasi kioffol, akkor az a szemed színe miatt volt?

2024. jún. 17. 23:08
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire
2024. jún. 17. 23:28
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Kék a teme. ARCA CUPA TEME!!
2024. jún. 17. 23:49
 4/19 anonim ***** válasza:
17%

Neked milyen színű kérdező?

A szín szerintem majdnem mindegy, ne legyen hideg a tekintete.

2024. jún. 18. 06:28
 5/19 anonim ***** válasza:
14%
Semenmnyire. A nők vannak mindig rákattanva erre, hogy neki csak ilyen vagy olyan szemű férfi jó.
2024. jún. 18. 08:52
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
semennyire
2024. jún. 18. 08:57
 7/19 anonim ***** válasza:
86%

#5 a nőket rohadtul nem érdekli a szemszín.

De nyilván neked jól esik a nőket hibáztatni a válogatósság miatt. Könnyebb, mint beismerni magadnak, hogy elviselhetetlen a jellemed és szimplán taszító vagy

2024. jún. 18. 09:20
 8/19 anonim ***** válasza:
0%

"#5 a nőket rohadtul nem érdekli a szemszín.

De nyilván neked jól esik a nőket hibáztatni a válogatósság miatt."

Szóval rohadtul nem érdekli őket, de azért válogatósak. Tudom, hogy nem erény a gondolkodás, de azért az előző mondatodnak egyből ellentmondani a következővel kicsit kemény.

2024. jún. 18. 09:25
 9/19 anonim ***** válasza:
86%

A szövegértelmezés látom nem megy, kedves 8. Valószínűleg a mai adag agysejtedet már elhasználtad, holnap próbáld meg újra.

Pici hint: sehol nem írtam, hogy a nők válogatósak. Annyit írtam, hogy te hibáztatod őket emiatt. A kettő nem ugyanaz. A második csak a te kis fejecskédben létezik.

2024. jún. 18. 09:29
 10/19 anonim ***** válasza:
24%

Nekem fiatalkoromban a sotet haju, vilagos szemu nok tetszettek. Volt is jonehany ilyen crush-om, es mindegyiknek Farkas volt a vezetekneve, szinte kisertett akkoriban.

40F incel

2024. jún. 18. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!