Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van valaki, aki udvarol,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valaki, aki udvarol, teszi a szépet meg minden? Állítólag jogász. Hazudik vajon?

Figyelt kérdés

Google nem ad ki semmit a dr+ a nevével.

Létezik?

2024. jún. 17. 21:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is három db képem van kint, más nincsen is és jogász is vagyok. Remélem nem velem ismerkedsz.
2024. jún. 17. 23:25
 12/19 anonim ***** válasza:
30%
Az ügyvédi kamara oldalán nézted?
2024. jún. 18. 02:40
 13/19 anonim ***** válasza:
52%
Akkor egy jogász nő udvarol neked??
2024. jún. 18. 06:06
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem minden jogász dolgozik ügyvédi irodában, ahol kint az elérhetősége, hogy feltudják kérni... Ráadásul ha még most végzett, gyakornok vagy nagyon kezdő akkor nem is fog egyedül dolgozni. Rutinos jogász mellett "segéd". De a jogász ahogy írtam: nem csak ügyvédi irodában dolgozhat, elég tág fogalom. Vannak vállalati jogászok, vannak állami intézményekben (nyugdíjfolyósító, nav, földhivatal stb) meg ezer más helyen.

Az, hogy nincsenek fent képei miért ekkora probléma? Szerencsére egyre többször látom, hogy max 1-2 kép van fent, mert egyrészt nem ott élik az életüket, másrészt a saját adataikat, képmásukat védik ezzel. Hiába állítja be, hogy csak ismerősök láthassák, ha ismerősét törik fel ugyan úgy hozzáférnek ezzel az övéhez is. Plusz ami egyszer felkerül az ugye nem tűnik el nyomtalanul. Nem mellesleg: komolyabb munkahelyen, munkakörben nem épp jópont, ha mindenféle képeket kirak.

2024. jún. 18. 06:12
 15/19 A kérdező kommentje:

Nem tudom lehet igazatok van.

De nekem akkor is gyanus.

Tényleg semmi nem derül ki róla.

Full üres az adatlapja.

De iskola ahol vegzett se semmi.

A képénél vannak kommetek azok valós emberek és pár éves hozzászólások tehát nem friss profil.

Igen ő udvarol nyilván én is neki.

2024. jún. 18. 07:16
 16/19 A kérdező kommentje:

Ma 6:06!

Ott lehet névre keresni?

2024. jún. 18. 07:17
 17/19 anonim ***** válasza:

Egy jogász sokszor olyan munkakörben dolgozik, ahol nem dívik, hogy mindenféle maszlag jelenjen meg róla a közösségi médiában, pont azért, mert minden idióta rátalálhat, aztán a fene tudja, mire használná, meg különben is: ne csámcsogjon senki a magán dolgainkon. Ha már csak a foglalkozást nézzük...Normális ember meg eleve nem posztolgat mindenfélét magáról, főleg nem nyilvános beállítással. Bizonyos szintű intelligencia felett - foglalkozástól függetlenül - az ember ésszel éli az életét, és nem teszi kirakatba a magán dolgait.

Tudod, létezik már olyan jó ideje, hogy személyes adatok védelme, ezért nem fogsz sehol hivatalos listát találni arról, hogy ki melyik egyetemen végzett jogász. Ha valamilyen szakmai kamarának tagja, ott is csak a tagság aktív/passzív volta szerepel, és az elérhetőség, az pedig törvényi rendelkezések miatt.

Ha ennyire nem bízol benne, hogy kétlekedni kell még abban is, ami a száját végzettség tekintetében elhagyja, akkor minek ismerkedsz vele tovább?

Egyébként : nekem volt olyan exem, aki képes volt a facebookon csajozási céllal azt hazudni, hogy X főiskolán végzett. Ki volt téve nyilvánosan az infó, mikor érettségije se volt, szakmunkásképzőben végzett (az anyja köpte el egyszer). Na, ez jobb verzió?

2024. jún. 18. 08:06
 18/19 anonim ***** válasza:
55%
Nekem meg az nincs kint a neten, hogy mekkora a fszom. Tudtommal. Bár a franc tudja.
2024. jún. 18. 21:37
 19/19 A kérdező kommentje:

Megtaláltam.

🙂🙃

Megnyugodtam.

2024. jún. 19. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!