Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általánosságban imponál-e egy nőnek, vagy éretlennek gondolják, ha a férfi jól el tud játszani a gyerekekkel?
Ha egy szögletes állú, jóképű macsó a pasas, akkor "jaj, milyen jó apa lesz belőle!"
Ha egy ronda pasi, akkor "pff, nézd már, milyen infla... imfanta... gyerekes!"
Nekem személy szerint szimpatikus(abb) egy olyan srác, aki elvan és szereti a gyerekeket, valószínűleg azért, mert én velük is dolgozom (mármint gyerekekkel).
26 N
Nem vonzó, de gyerekesnek sem tartom.
Az ugye nem derül ki ennyiből, akar-e gyereket, de ha akar, akkor taszít, ha nem, de elvan a gyerekekkel, akkor meg félnék, hogy amikor a haverjai elkezdenek lebabázni, akkor nála is beütne a babaláz.
Nekem határozottan imponál és plusz pont az ha szeret gyerekekkel foglalkozni és játszani.
Már csak azért is mert nekem nagyon nem megy, szóval jó ha kiegészít 🙃 Nincs semmi bajom a gyerekekkel egyébként, csak fogalmam sincs hogyan kéne velük bánni, foglalkozni vagy játszani. Nekem ez sose jött automatikusan, meg sose érintkeztem eddig se kisbabákkal se gyerekekkel, mert sosem volt a családban.
Az ugye meg nem igazán megy hogy leültetek egy picit és úgy beszélek hozzá mint egy felnőtthöz 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!