Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindig később döbbenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig később döbbenek rá és próbálnak meg visszatérni és miért nem becsülik elsőre a jelenlétem?

Figyelt kérdés
Az a típusú nő vagyok (20as éveimben) aki ha megszeret/megkedvel valakit azért mindent megtesz, az összes szeretetét és energiáját belefekteti a dolgokba. Végül mégis mindig én járok rosszul, mert a végén eltűnnek és keresnek mást. Eltelik pár hét, hónap, volt példa már évekre is, de mindegyik visszajött. Természetesen addigra én már rég túltettem magam a dolgokon. Olyan mintha csak az ego beszélne belőlük és csak a figyelem kell nekik mert ha szerettek volna viszont sosem hagytak volna ott és nem kellenének hozzá hetek, hónapok hogy ráeszméljenek..

2024. jún. 16. 22:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"ha szerettek volna viszont sosem hagytak volna ott"

Ez így van.

Aki hónapokkal később megy vissza az valószínűleg nem is szeret és nem jött rá semmire csak épp nincs senkije és gondolja, hogy bepróbálkozik, mert hátha egy szex összejön neki..

2024. jún. 16. 22:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Miután felpróbálták a fél világot, utána választják ki a legkomfortosabb/gondtalan csajt a múltból aki aktuálisan épp szingli és talán még arra is rávehető hogy újrakezdjék. Szerintem küldd el őket a fenébe.
2024. jún. 16. 23:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokkal hasznosabb lenne a számodra, ha arra keresnél egy választ, hogy mi az benned, ami miatt te azoknak a férfiaknak is igyekszel mindent megadni - szeretetet, figyelmet, energiát - akik ezt se nem viszonozzák, se nem értékelik.

De ha rövid választ szeretnél a kérdésedre: szerintem valószínűleg azért, mert a férfiak se az élet más területén, sem párkapcsolatban nem becsülik sokra azt, amiért nem kellett megküzdeniük, amiért nem kellett erőfeszítést tenniük, amiben nincsen kihívás a számukra. És ha te feltételek nélkül, és komolyabb elvárások nélkül mindig csak adsz, adsz, adsz, akkor nem fognak annyira értékelni, mint azokat a nőket, akik magasabbra teszik a lécet.

2024. jún. 16. 23:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Komoly lány lehetsz 20on évesen, ez becsülendő.Sajnos a mai korodbeli pasik, nég éretlen gyerekek és te hiába teszel meg mindent ha ők ezt nem veszik észre.Szerinten várd ki az igazit, aki előbb utóbb rád talál, és nem elhagyott majd utólag tér vissza...
2024. jún. 17. 06:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem döbbennek rá ezek semmire, csak nincsen kedvük 1 percig sem pina nélkül lenni, amíg nem találnak megint egy újabbat.
2024. jún. 17. 06:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbben mindig megpróbálunk majdnem mindent megtenni azért akit kedvelünk aki fontossá válik számunkra.

A te esetedben talán túl korán történik ez.

Ők viszont nincsenek így vele, egyáltalán nem.

Próbálj lassítani kicsit. Több időt hagyni az ismerkedésnek.

2024. jún. 17. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!