Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ha megismerkedtek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha megismerkedtek valahol (pl.: társaságban) egy nővel, akivel kölcsönös a szimpátia, tetszik nektek, elkéritek az elérhetőségét akkor mi miatt nem keresitek?

Figyelt kérdés

Szóval megismerkedtek egy társaságban egy nővel aki tetszik. Elkezdtek közeledni, flörtölni, megtudjátok, hogy szingli és úgy tűnik ő is szimpatikusnak talál. Elkéritek az elérhetőségét (akár tőle, akár egy közös baráttól), sőt még elcsattan egy csók is. Akkor mi miatt nem keresitek?

Férfiak őszinte, értelmes véleménye érdekelne!:)

Mi miatt gondoljátok meg magatokat?

jún. 16. 09:39
 1/10 A kérdező kommentje:

Nekem az jutna eszembe, hogy esetleg van barátnője/felesége. De aki olyan, hogy félremegy az ennyinél nem áll meg. Ha meg nem akar (bár szerintem a csók is megcsalás), akkor meg minek elérhetőséget kérni? Akkor ha épp egotuning kell akkor miért nem áll meg annyinál?

(Nem agyalok sokat rajta, csak tényleg érdekel, hogy a másik oldalon vajon mi játszódik le, mert ha én szingli nő vagyok és találkoznék egy helye szimpi pasival, akivel tudom, hogy kölcsönös a szimpátia, nem hagyom úszni).

jún. 16. 09:43
 2/10 anonim ***** válasza:
18%

"nem hagyom úszni"

Te bolond vagy! Aki valamire is való, az biztos hogy nem szingli! A pasinak is nyilván van sok opciója! Egy p1nával, egy csókkal(ha egyáltalán jól csókolsz) nem lehet levenni a lábáról senkit. Max ilyen gyk-s lúzereket.

De amúgy egy normális párkapcsolat egyáltalán nem így alakul ki.

A lényeg, majd úgyis jönnek a megmondóemberek akik szépen szembesítenek azzal hogy bizony a nők is ezt csinálják lépten-nyomon. Ghostingolás a neve.

jún. 16. 09:51
 3/10 A kérdező kommentje:
Miért lennék bolond??:D Valahogy azok is kapcsolatba kerültek akik már nem szinglik, ergo egyszer azok voltak.
jún. 16. 09:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Számtalan oka lehet, bizonytalan, meggondolta magát, képbe jött neki más, hazudott neked, mégsem talál szimpatikusnak. Ha meglenne erted halva, keresne :)
jún. 16. 10:41
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen, ez a kérdés hogy MIÉRT gondolja meg magát valaki ilyen helyzetben? Nem is csak emiatt a pasi miatt érdekel, hanem általánosságban is, a jövőre nézve is. Tudom mindenki más. :)
jún. 16. 10:43
 6/10 anonim ***** válasza:

Lehet nem lepett tul az elozo kapcsolatbol es aztan rajott hogy tul korai lett.

Ilyen is lehet

jún. 16. 11:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Miféle esemény lehetett ez ahol első találkozásnál (nem is randi amit előtte előre egyeztetnek kommunikáció útján) csókolózgatnak? Gondolom pia volt bőven. Én tapasztalatból nem tudok válaszolni mert ránézésre nem vagyok akkora főnyeremény akivel kb "szia, szia" után csőröznek a nők... de ismerősi beszámolók alapján az ilyen hapsi nem szenved hiányt. Nyilván nem csak neked tűnt fel ősármossága. Húztál egy sorszámot de nem tudod hányast, csak ő
jún. 16. 12:23
 8/10 A kérdező kommentje:

Szülinapi összejövetel volt, egy barátomé és ott volt. Nem voltan részeg és nem vad smárolásra kell gondolni mindenki előtt. Előtte meg sokat beszélgettünk mindenféléről.

Egyébként nem rossz pasi, de nem annak tűnik akire ezrével tapadnak a nők.

jún. 16. 12:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk, hogy ő pontosan miért gondolta meg magát??
jún. 16. 15:44
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem arra irányul a kérdés, hogy ez a pasas mitől gondolta meg magát.

Hanem, hogy általánosságban mik lehetnek férfiak számára egy ilyesmi szituációban olyan dolgok, amik miatt meggondolhatja magát valaki.

jún. 16. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!