Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy szoktátok észrevenni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szoktátok észrevenni, hogy egy férfi megnézett titeket?

Figyelt kérdés

Pl. van az a tipikus helyzet, mikor egy nő megy az utcán és a vele szemben haladó férfi utánafordul, miután elhaladtak egymás mellett. Ezt hogy lehet észrevenni? Többször olvastam már, hogy valaki írja, hogy megfordulnak utána a férfiak, de ezt nem tudom elképzelni hogy lehet észlelni. Persze ha fütyül hozzá, vagy mond valamit, az más.

Egyéb helyzetben pedig, ha a nő látóterében van a férfi, akkor a nő csak akkor láthatja, hogy a férfi nézi, ha ő is a férfit nézi. Ha rövid időre néz csak a férfira, honnan tudhatja, hogy a férfi hosszan nézi?

Ti miből tudjátok vagy mire mondjátok, hogy egy férfi megnézett titeket?

2024. jún. 15. 22:49
 1/7 anonim ***** válasza:
22%

Amikor szembejön van egy enyhe meglepődés vagy döbbenet a szemében. Valamiféle "elcsodalkozás", vagyy hirtelen ismerősnek tűnök, nem tud hova tenni, vagy úgy elkapja a tekintetem mintha megállt volna körülötte a világ. Ezek jönnek le szemből, amikbol szinte holtbiztos hogy utánam néz.

Ja ezerbol 1..

2024. jún. 15. 22:58
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
A lepontozok szerint meg aki szemből eszre se vesz vsak levegőt lát na majd az fordul a nő után. Aha
2024. jún. 15. 23:24
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Lehet érezni, hogy néznek és akkor elég egy pillanatra odanézni, hogy lásd, tényleg. Ha már percek óta érzed, akkor nyilván nem abban az egy pillanatban nézett rád, amikor te is.
2024. jún. 15. 23:26
 4/7 anonim ***** válasza:
37%
Mivel mindig mindenhol megnéznek kamaszkorom óta, így nem kell észrevenni
2024. jún. 15. 23:45
 5/7 anonim ***** válasza:
87%

Perifériás látás...Nem kell telibe ránéznem arra aki megbámul, elég az ha valahol a látóterembe van valahol. Ezt úgy is lehet látni hogy nem nézel rá az adott személyre.

Buszon is például észreveszed a szemed sarkából ha valaki kiveszi a telefont a zsebéből, anélkül hogy közvetlen ránéznél.

2024. jún. 15. 23:52
 6/7 A kérdező kommentje:

5, ez igaz, de ilyenkor sem szoktam 100% biztos lenni benne, hogy pont engem néz. Millió más dolog lehet, ami miatt pont abba az irányba néz az illető. Ha meg direktbe odanézek, akkor nem kell hozzá hosszú idő, hogy elkapja a szemét/elforduljon.. + valaki ezt csinálhatja olyan ügyesen, hogy nem is veszem észre.

Így akkor végülis ha tök reálisan szeretném tudni, hogy valójában megnéznek e sokan - nem a tippjeim, megérzéseim szerint, hanem a nyers valóságban - akkor ezt valószínűleg nem tudom pontosan felmérni. (Valakit meg kell kérnem, hogy kövessen, figyelje ezt egész nap bárhová megyek - haha.)

2024. jún. 16. 08:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát szerintem a pasik ezt nem tudják igazán diszkréten csinálni:D Mármint ők annak gondolják, meg sokan vannak akik nem udvariatlanok, de attól még látszik és nem, nem kell hogy utánad forduljon. Szerintem az elég ritka, vagy legalábbis nagyon feltűnő.

Pl.: ha előbb a szemedbe/arcodra néz aztán végigmér (tetőtől-talpig), majd vissza a szemedre.

ugyanilyen ha valaki csak a dekoltázsig megy le (ha csak egy kicsit is olyan felsőt veszek fel aminek van egy kis dekoltázsa, rögtön látom, hogy sok pasi talán automatikusan is, ki tudja de ránéz. Látom ha a tekintete 20-30 cm-el lejjebb megy az arcomról:D

Van aki meg többször rád néz, újra és újra rád téved a tekintete.

2024. jún. 16. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!