Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is van így hogy 30 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van így hogy 30 évesen csak az édesanyjával tud elmenni pl. kirándulni vagy étterembe? F

Figyelt kérdés
Haveri társaságom volt, ők elköltöztek, megházasodtak, valakinek gyereke is van, így munka mellett a saját családjukra koncentrálnak. Nekem viszont sose volt barátnőm, nagyon ronda vagyok és még csóró is, nem keresek jól. Ha elmegyünk valahova nagy ritkán, eléggé lehangoló hogy a 18-20 év körüli fiúk is már barátnővel vannak, az én korosztályom meg már kisgyerekekkel megy. Mások is vannak hasonló cipőben, hogy a külsejük, anyagi helyzetük miatt esélytelen az ismerkedés?
2024. jún. 15. 07:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan ismerősöm, aki nem dolgozik és szüleivel él. Nem csoda, hogy nincsenek normális kapcsolatai, hiszen minden nap otthon ülve nem egyszerű.

Akinek viszont van munkája, van szociális élete is.

2024. jún. 15. 08:18
 2/5 anonim ***** válasza:
54%
Hát ha ez a helyzet akkor inkább egyedül mennék mindenhová mintsem anyámmal.
2024. jún. 15. 08:19
 3/5 anonim ***** válasza:
én is anyukámmal szoktam menni nyaralni meg még sok más helyre. nagyon jó a kapcsolatunk. többszáz kilóméter választ el amúgy szóval egyedül is szoktam menni helyekre, de barátaim már nincsenek
2024. jún. 15. 08:36
 4/5 anonim ***** válasza:
És? Szégyenled anyukádat?
2024. jún. 15. 10:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Én külön élek, hétköznap Pesten lakok munka miatt, hétvégén általában hazamegyek anyámhoz aki már egyedül van és él.

Szerinted bármit is jelent bármit is számít ha azt mondom, hogy egyedül külön élek? Az sem számítana ha a saját szép lakásomban élnék.

A fejem miatt a kinézetem miatt , hogy nem születtem jóképűnek , lényegtelen mit teszek.

Voltak barátaim 18-20-as éveim elején eljártunk szórakozni 4-en....szerinted összejött bármi is? Minden lány akikkel elkezdtünk beszélgetni vagy odajöttek a másik 3 barátom kellett nekik, kb., mintha ott sem lettem volna....

4 év után beleuntam és csodálkoztak, hogy miért nem megyek...

Hiába van pénzem utazásra nyaralásra lakásra...max anyámmal megyek. Ez jutott, vagy egy golyó a fejbe.

2024. jún. 15. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!