Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhívjam és elmondjam neki, hogy fejezzük be?
Van egy srác akit naon szeretek és ő is szeret engem,de sajnos 210km választ el minket és nete sincs így nem tudunk beszélni.Szeretjük egymást és már fél éve tart ez a dolog,de valahogy úgy érzem ennek nincs értelme pedig naon szeretem.
van egy udvarlóm is,aki szerelmes belém de nekem nem kell csak haver ezt elmondtam neki is,de mintha meginogtam volna,és talán vele kéne megpróbálnom vagy nem tudom.
Arra gondoltam h a felhívom a barátom ,h elmondjam neki h bár én naon szeretem ennek hosszú távon nincs érteme majd talál magának más lányt,aki közel lakik hozzá
Szerintetek felhívjam és elmondjam neki, vagy várjak míg nem lesz nete és tudunk beszélni.
Először lépj túl a tinip*csás beszéden.." naon stb"
aztán ha úgy érzed nincs értelme,akkor mond meg neki,nem tudhatjuk mi,hogy te hogy érzel,feleslegesen kérdezted meg.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!