Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy ha találkozok egy férfival aki kedves velem,törődik velem és megert, azt nem szeretem és unalmas?
Ellenben van egy férfi aki 1 even at kihasznált, elmond minden kvanak, meg akart verni és még mindig utána futok.
Úgy érzem,ő a legnagyobb szerelmem,ő jár egész nap a fejemben és úgy érzem hogy nem akarok élni nélküle.
Szeretném elerni hogy velem legyen.
Mindenki más unalmas a számomra,nem elég férfias.
Ez milyen mentális betegség lehet ?
Azért mert apukám sokszor megvert gyermekkoromban, anyukám meg érzelmileg nem volt elérhető?
Azért lettem ilyen?
Amúgy ez a bántalmazo kapcsolat nagyon érdekes mert eleinte abszolút nem akartam a férfit,csúnyának találtam és amint azt mondta hogy nem szeretne velem lenni és nem vagyok elég jó a számára, akkor kezdtem el harcolni érte.
A nők eléggé képzavarban vannak, nincs olyan, hogy normális rosszfiú, a rosszfiú attól rosszfiú, hogy valamilyen szinten alázza a nőt/nőket, mert valamilyen pszichológiai betegsége van, ez a pszichológia betegség egyik mellékterméke az, amit a nők bekajálnak, valamiért szeretik ezt. És itt a probléma, én is rosszfiú vagyok, elhordom minden krvanak a nőt és mindig van általában nőm. De, hogy lehet egy férfi jófiúsan rosszfiú, na itt jön a skizo helyzet, mert ilyen nincs. Ez a nőknek az agymenése, az a nő, akinek a rosszfiú kell, abban megint csak egy pszichológiai betegség, séma hordozás és még az isten tudja milyen betegségek és állapotok uralkodhatnak, amiért gyerekként az apja, anyja, bátyja leszarta, ezt fogja keresni a férfitől felnőtt korában is, ennyi!
Nem kell túlagyalni, bsszál fel egy pszichológiai könyvet és le van írva.
Ha férfi vagy elnézést, ha nő, akkor meg keményen vedd magadra!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!