Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tartsam meg a férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tartsam meg a férfit hogy végül ne abranduljon ki belőlem?

Figyelt kérdés
Kedves vagyok és bújós de ez nem elég. Még nincs pasim csak erdekel ha lesz hogy csináljam. Viselkedésre értem.

jún. 13. 13:38
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
80%
Sehogy. Hidd el ha tényleg szeret téged valaki akkor nem kell megtartani magad mellett csak önmagad adni. Persze ez nem azt jelenti, hogy akkor a fején ugrálj se ő rajtad, a tisztelet is fontos.
jún. 13. 13:40
 2/31 anonim ***** válasza:
33%
Csináld úgy, hogy ő aggódjon ezen. Ne te.
jún. 13. 13:40
 3/31 anonim ***** válasza:
55%

Legyél mindig önmagad. Kedves, bújós nő vagy, ez már fél siker, legalább is nálam az.

F

jún. 13. 13:47
 4/31 A kérdező kommentje:
1es azért ez nem egészen így van. Vannak, dolgok amikbe nekem is tenni kell
jún. 13. 13:47
 5/31 anonim ***** válasza:
95%

4

Igen, vannak dolgok, amiket meg kell tenni, el kell kerülni vagy akár el kell nézni a másiknak, de a SZEMÉLYISÉGEDET ne akard megváltoztatni.

jún. 13. 13:51
 6/31 anonim ***** válasza:
88%
Ha valaki menni akar, azt nem tudod megtartani. Ahogyan téged sem tud megtartani az, akitől te akarsz szabadulni.
jún. 13. 13:52
 7/31 anonim ***** válasza:
82%

Nem az #1 vagyok, de szerintem eléggé egyértelmű amit írt.

Neked a tisztelet nem elég amit neked is meg kéne adni mint neki? Azon alapszik egy kapcsolat és persze a bizalmon.

Ha te eleve úgy állsz hozzá, hogy "meg kell tartani" magad mellett akkor nem bízol benne szóval neked fölösleges párkapcsolatba fogni.

Valószínűleg tapasztalatod nincs és természetesen önbecsülésed.

Normális ember nemtől függetlenül nem akarja "megtartani" a párját hanem hogyha lószart se ér a kapcsolat inkább szakít ha már egyszer belefogott párkapcsolatba vele.

Nem trükköket dobál be, önmagát adja, nem játssza meg magát mint te akarod.

jún. 13. 13:54
 8/31 anonim ***** válasza:
11%

Le leszek pontozva tudom…. Én is kedves bújós, figyelmes, odaadó nő voltam csak ez sosem kellett senkinek. És mielőtt írnák itt egyesek, hogy biztos mert gazdag, legjóképűbb férfira mentem vagy egy alfa volt f*sztudja még mi stb stb…nem egyáltalán nem. Sokak mondták, hogy jóval alattam vannak szintileg, előszőr minden okés volt majd hirtelen nem kellettem, csaltak, más nők után kajtattak. Műszempilla, 100kg smink, márkás ruhák, facen-instán minimum 100lájk. Ki ha én nem típusú lánykák ezek kellenek.

A 2.válaszadónak igaza van….ha nem vagy egy topp csaj nem igen fognak beléd szeretni, kedvelni biztos fognak, de hosszú távon megbecsülni nem. Sajna ebben sok tapasztalatom van. Nem egy jó barátnőm változott már meg ez miatt és én is, fura módon utána nem volt probléma…

jún. 13. 13:55
 9/31 gergelice16 ***** válasza:
82%
#1-es mondta jól: Add önmagadat. Egy kapcsolat csak akkor lehet erős, ha az alapja a szeretet és a bizalom. Ha bármilyen módszerrel magadhoz akarod őt láncolni, azzal pont azt éred el, hogy tönkremegy a kapcsolat. Ha viszont elengeded őt, hagyod hogy elmenjen, de ő mégis veled marad, akkor van alapja a kapcsolatnak, amire építeni lehet.
jún. 13. 13:57
 10/31 A kérdező kommentje:
Ez nem megjtszás te akkor elég gyenge eq ember vagy ha mindent úgy intézel le ha nem tetszik valami egyből kidobod. Én legalább probalkozom. Nem megjatszani akarom magam hanem mire figyeljek oda h ne szaladjon el tőlem a férfi többieknek szól a kérdés
jún. 13. 13:58
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!