Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az interneten morgós nők a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az interneten morgós nők a legjobbak? :)

Figyelt kérdés

Van egy lány ismerős, ő volt ilyen, az életben csendes, kedves, odaadó, gondoskodó, aztán írt egy olyan levelet a munkahelyével kapcsolatban, kb a fülem kettéállt, amikor olvastam.

Egy féllábú, félszemű, öreg kalóz 2 liter pálinka után a 30 darabos szókincsével barátibb levelet dobott volna össze nála.

Amikor felhívtam: ááá, csak kicsit rossz kedve van, de majd elmúlik ha eszik 2 sütit....mindezt csilingelő, nevetgélő hangon.

#ne morogj #ne veszekedj #csak nyugodtan
jún. 12. 07:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Hogy mivan? Összetéveszted te a kedvességet a gyengeséggel.

Attól hogy valaki alapból nyugis meg csendes, még nem jelenti azt, hogy ez az egy személyiségjegye van.

Sőt, pont azok, akik ilyen gondoskodó feladatköröket látnak el, kapják a legdurvább atroctásokat. Ha egy ápolónál, szociális munkásnál, pedagógusnál kiborul a billi, én nem lennék ott, mert az ilyen emberek nem félnek se embert se istent ha vége a türelmüknek.

jún. 12. 08:02
 2/8 anonim ***** válasza:
17%
Elszaladt velük a ló, borzasztó a stílusuk a mai lányok többségének.
jún. 12. 08:22
 3/8 anonim ***** válasza:
10%

Én azt vettem észre, hogy a 25-35 közötti nők férfiasabbak mint a férfiak 90%-a. Konkrétan péniszt növesztettek, a 35+ nők pedig vállalhatatlanok, van itt is belőlük jópár, láthatod őket a kérdések alatt, ezek megkeseredett macskás nők.

Nekem is van egy ilyen lány ismerősöm, alapból tök kedves meg normális, na, de ha felhúzza magát....én dolgoztam építőiparban, hát kb úgy beszéltünk egymással mint a lovakkal, "hééé, hooo, ehhhhh, neeeee, huuuuu, hiiiiiii" na, de amit az a nő művelt....konkrétan sokkot kaptam, olyan alpári szavakkal, ordítva, visítva, beszélt mintha a bőrét elevenen nyúznák....brutálisak a nők, én ezért szeretnék meleg lenni, csak nem megy. :(

jún. 12. 09:44
 4/8 anonim ***** válasza:
12%
Nem, ezek mindig tankarcú hárpiák, ráadásul vannak vagy 2 mázsásak, mivel a sütitömés alap.
jún. 12. 10:03
 5/8 anonim ***** válasza:
21%
Ez egy általános jelenség: ugyanolyan eset, mint a kiskutya és a kerítés. A kiskutya is csak a kerítés mögött legény (értsd: ugat), a kerítésen kívül lepény:).
jún. 12. 18:45
 6/8 A kérdező kommentje:

skacok, kapjátok itt a lepontozásokat, a nőket szeretni kell, még ha sorozatgyilkos feminista, akkor is :)

Vagy nem?

jún. 13. 09:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Szeresse őket a 220 volt. 😂 Soknak fáj az igazság, a sok negatív femip.csát elég olvasni, most is írták az egyik új kérdésnél, hogy amiért el kell mennie valakinek 2 hétre, ezért a párja már biztos csak szerető, meg kettős életet él, hát inkább a vitriol, mint az ilyen tankarcú hárpiák. 🤣
jún. 13. 09:29
 8/8 A kérdező kommentje:

ez a felnőtt párkapcsolatok egy feminista tombolda már évek óta.

Valahogy a she.hu-hoz meg nem mer írni egy sem.

Miért?

Ott látod ki az illető.

Ezek csak ott tobzódnak, ahol kapják a visszaigazolást a defekt életmódra.

Vannak időszakok, amikor mintha több férfi lenne, na ezek olyankor felszívódnak.

Végén meg véletlenül elolvasnák, milyenek valójában. :D

jún. 13. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!