Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy férfi, akinek szerintem csak szexre kellettem és emiatt nem lehet(ett) vele semmit megbeszélni, de miért engem hibáztat ezért?
Figyelt kérdés
A helyzet, hogy neki valószínűleg szexre kellettem, ezért 2 hónap után mint akin benyomták a turbó-bunkó gombot. Meg szerettem volna vele beszélni a dolgokat, hogy akkor tisztázzuk és ha olyan, vegyünk búcsút egymásnak. Erre viszont le lettem oltva akárhányszor próbáltam. Amikor rájöttem az eredeti szándékaira, és közöltem vele, hogy nem baj, nem haragszom, de fáj, hogy nem tisztáztuk az elején. Ha így leírtam neki szívből ezeket kb háromszor, feljelentéssel fenyegetett, mert kb hónapokig abban a hitben voltam bizonytalanságban, hogy komolyan veszem, törődök vele, összesen kb fél milliót költöttem rá, hogy boldoggá tegyem, mert ő is kb ennyit költött rám, elmondása szerint azért, hogy befektesse belém a pénzt, mintha bank lennék komolyan. Hónapokig vártam, hogy közölje, hogy ő sose akart semmit. Úgy tűnik élvezi. A napokban teljesen kiakadtam, mert már nem bírom, hogy nem közölte velem az elején, hogy mit akar, milyen kapcsolatot keres stb. Meg én vagyok a bűnbak, ha meg szeretném tudni.2024. jún. 11. 09:03
2/8 anonim válasza:
Ő csak a saját érdekeit nézi, ő csak elvesz. Ezt te is leírtad. Mit szeretnél még tudni?
3/8 A kérdező kommentje:
Különös, hogy vannak ilyen emberek. 3 hónapja azt ígérte, hogy visszaad néhány értékesebb cuccomat, azóta is adja, félek, hogy azzal is majd zsarolni fog. Borzasztóan érzem magam január óta, nem tudom meddig tart még ez.
2024. jún. 11. 09:15
4/8 gergelice16 válasza:
Nem értem, ha rögtön a kapcsolat elején lefeküdtetek anélkül, hogy megismertétek volna egymást, miért problémázol most azon, hogy úgy tűnik, nem ismerted őt eléggé? Ez részben igenis a te hibád. Legközelebb jobban válogasd meg, kivel kezdesz.
A cuccaiddal kapcsolatban pedig ha lopott tőled, először fenyegesd meg, hogy feljelented, és ha esetleg ez nem használ, beszélj a rendőrökkel. Tanulj meg kiállni magadért, ne dobd oda mindenedet egy vadidegennek csak úgy.
5/8 anonim válasza:
Hogy egyesek milyen hülyeségekre költik a pénzüket...
6/8 anonim válasza:
Nem kell vele szóbaállni. A cuccaidból meg vegyél másikat.
7/8 anonim válasza:
Én szerintem eléggé egyértelműen kifejezte, hogy nem akar tőled semmit, már még szexet se. Hagyd békén mert tényleg fel fog jelenteni.
8/8 anonim válasza:
Mit költöttél rá fél milla értékben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!