Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem egy munkahelyen de ma az egyik férfi kicsit távolabb de velen szemben ült,és azt vettem észre hogy néz miért lehetet? Nem hinném hogy tetszési index,de pl.mikor ott jött el mellettem nem nézett oda egyáltalán.
2024. jún. 10. 22:04
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Ha szemben ül, hova nézzen? Lehet nem lát, csak néz, tűnődik a munkáján.
2024. jún. 10. 22:06
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
Van szeme és néz. Ha balra néz Katikára, akkor ő írta volna ki a kérdést, hogy miért néz.
2024. jún. 10. 22:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Bemutatkoztál egyaltalán vagy csak leultél némán dolgozni? Az emberek néha beszélnek is a munkahelyen. Pláne ha új mivel valahogy be akar illeszkedni vagy valami.
2024. jún. 10. 22:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Akár tetszhettél is neki, de ennyiből nehéz megállapítani. Nálunk pl erős maszkulin környezet van. Ma bejött egy nő és mindenki alaposan szemügyre vette. Én is. Már csak azért is, mert ritkán látunk nőt magunk között a munkában.
2024. jún. 10. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!