Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek félre érthető ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek félre érthető ez egy férfitól vagy hazudik?

Figyelt kérdés

Jó ideje széles mosoly van az arcán, ha meglát. Azt vettem észre, hogy amikor meglát valahol, oda jön, keresi a társaságom. Volt pár kacsintás tőle majd tegnap oda lépett hozzám, beszélgetett velem szemben állva velem, kb fel méterre tőlem és egy széles mosoly és kacsintás mellett megnyalta az ajkait.

Én gondolom túl vagy jól érzem, hogy flörtöl velem? Szóvá tettem, azt mondta, csak kollégaként tekint rám.

2024. jún. 10. 18:59
 1/5 A kérdező kommentje:
Elég gáz, mert házas férfi gyermekkel. És amikor szóvá tettem, azt mondta, csak kolléga vagyok.
2024. jún. 10. 19:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kollegák közt szokott menni hol flört, hol hajbakapás, ez mind a munkahelyi feelenghez tartozik, és az egész szinte csak nonverbális. Nem szokták olyan szintre emelni hogy megbeszéljék.

Ha egy pali kacsint egy nőre es az visszamosolyog. Az maga volt már egy beszélgetés. Felesleges szavakkal a pszichodráma mellé ilyenekhez.

Ez mind munkahelyi unaloműzés csak vagy kiégés ellen pár effekt.

Egyesek ugyan elviszik d.gásig is az egészet, lelkük rajta.

2024. jún. 10. 19:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Megdugna szívesen, de ha van eszed nem mész bele.
2024. jún. 10. 19:28
 4/5 anonim ***** válasza:
80%
Attól, hogy valaki házas, még nem lesz se vak, se aszexuális. Van olyan, hogy valaki tetszik, szimpatikus. De normális emberek ezt tudják helyén kezelni. Nem kell ám mindenkivel összejönni és dugni, akivel kölcsönösen terszetek egymásnak!
2024. jún. 10. 19:31
 5/5 anonim ***** válasza:
68%

Tetszel neki, szimpatizàl veled és ennyiben kimerül a dolog.

Nyilván ha bàrmi komolyabbat akarna, akkor lépne ezügyben.

2024. jún. 10. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!