Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak Ti hogy viszonyultok a Nőkhöz ha menstruálnak? Megérzitek rajtuk? (Hangulat, illat, bármi)
Figyelt kérdés
jún. 10. 14:49
11/19 anonim válasza:
Odadugom az orrmányomat, ha vérfolt lesz rajta, akkor aznap nincs kufirc.
12/19 anonim válasza:
Aki a szagokra panaszkodik, az szerintem is a betétbe gyűlt alvadt vér szagát érzi plussz a betét jellegzetes illatosítását. Néha én is érzem magamon ezt a pusztulat kombinációt, elég zavaró, annyit tudok tenni, hogy intim kelyhet használok.
13/19 anonim válasza:
Ugyanez! A kehely az egyetlen amivel nem érzem saját magamon a szagot.A betét volt ilyen értelemben a legrosszabb, az konkrétan büdös lesz egy órán belül… pedig tisztálkodok, de nem tudok óránként zuhanyozni…
De sokan nem szeretik a hüvelybe helyezhető megoldásokat. :/
14/19 anonim válasza:
Én a tampont nem szeretem, olyan bizarr érzes kihúzni. Gondolom mert szárít. A kehely ennyivel nekem jobb. 🙂
15/19 anonim válasza:
Én személy szerint nem veszem észre, és nem is tudom miért kéne, hogy észre vegyem. Van bármi jelentősége? Ha egyértelműen fájdalja a hasát, akkor van 1 sejtésem mitől lehet, de azon kívül mit érdekeljen?
16/19 anonim válasza:
Hmm, nekem régi vágyam megdugni egy jó véres puncit.
17/19 anonim válasza:
3 hosszabb kapcsolatom volt, egy barátnőmön se éreztem semmit.
18/19 Senior Séf válasza:
A feleségem szokott panaszkodni, hogy büdösnek érzi magát. Én nem érzek rajta semmit. Ugyanúgy imádom, mint máskor.
19/19 anonim válasza:
Én úgy viszonyulok, hogy ilyenkor nem akarok tőle semmit.
Ő viszont felajánlotta, hogy mivel ő nem tud hosszabb ideig meglenni szex nélkül, így azokon a napokon orálisan kielégít, miközben nekem a cicijeit kell picit erőssebben gyötörni.
Szerintem ettől ő is elélvez, de igyekszik titkolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!