Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az exemnek már 3 gyereke van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exemnek már 3 gyereke van, nekem semmim nincs. Nem szeretem már. De miért esik ez mégis szarul?

Figyelt kérdés

Az exemnek úgy látszik bejött az élet. 1 hónap után teherbe ejtette ezt a nőt, és utána rögtön össze is házasodtak. Már 3 gyerekük van. Ezzel a nővel a szakításunk után 6 hónappal jöttek össze. Bár én abban sem lennék biztos, hogy nem-e beszéltek már akkor is, mikor mi együtt voltunk. Ugyanis a barátom mindig átvert, összevissza hazudott nekem.

Mi 4 hónapot voltunk együtt. Bár nekem van lett párom, a szakításunk után 1 és fél évre, de neki mégis hamarabb összejött minden. Én azóta se élek házasságban, és nincsenek gyerekeim sem.

2024. jún. 7. 10:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert boldogtalan vagy a párkapcsolatodban és azt hiszed ő ellenkezőleg érez. Ami nem biztos.
2024. jún. 7. 11:01
 2/12 A kérdező kommentje:
Aki házasságban él, és 3 gyereke van hogy lenne már boldogtalan? Ezt a nőt 3 gyerekkel tuti nem fogja soha elhagyni, mint engem.
2024. jún. 7. 11:05
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert még sosem láttunk egyedülálló anyukákat, ugye, vagy olyan 3 gyerekes nőt, akit agyba-főbe csal a férje. Á, ezek csak a sci-fikben fordulnak elő, a való életben soha :D

Attól még, mert kívülről úgy tűnik, hogy ő "kipipálta" ezeket a mérföldköveket, egyáltalán nem biztos, hogy tényleg boldog. Persze, lehet az is, hogy abban a nőben tényleg megtalálta, amit keresett és megállapodott mellette, de ennek az ellenkezője is. Az meg, hogy te hol tartasz az életedben, teljesen független attól, hogy az exed mit és hogy csinál. Ha te most boldog és elégedett vagy, akkor tök jó, élvezd, ha nem vagy, akkor nevezd meg magadban, hogy mik hiányoznak és tegyél érte. Ha szeretnél férjhez menni és gyereket szülni, beszélj a pároddal, hogy ő hogy áll a kérdéshez, ha utazni akarsz, élvezni a gyerekmentes életet, karriert építeni, akkor tedd azt. Soha ne mások nyomorához vagy sikeréhez mérd a saját boldogságod, a magad vágyai és elképzelései szerint kell élned az életed, különben mindig lesz benned egy rossz érzés, aminek semmi keresnivalója nincs ott.

2024. jún. 7. 11:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi pár csakis a gyerek miatt marad együtt és sokan csalják egymást. Egyáltalán nem biztos, hogy boldog. De mégha az is hagyj legyen. Szakíts a pároddal és jöjj össze a "Nagy Ő"-vel. Vele boldog leszel.
2024. jún. 7. 11:15
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért van mert egy kbaszott illúzióban élsz. Azt hiszed, hogy más pároknál nincs gond, nincs veszekedés, hogy más pároknál minden a legnagyobb rendben? Hát nem, más párok is veszekednek, anyagi, érzelmi, családok okok, az élet nehézségei, a munka, munkahelyi feszültség, stb, stb, stb...

Ébredj fel, és ne más kapcsolatba akarj belelátni, hanem a sajátodat akard normalizálni. Ne az instabol indulj ki, ne a médiából, hagyd ezeket.

Amúgy három gyerek az rengeteg, szerinted három gyereket olyan könnyű és egyszerű nevelni, egy gyerek is leszívja az ember minden energiáját, nem, hogy három. Fizikailag és szellemileg kb nullán vannak, persze, kitesznek ilyen idilli családi képeket, sok szívecskével meg szeretetteljes #hangulatban....de ez csak az álca, hogy mutassák a külvilág felé, hogy minden rendben.

Amúgy biztos CSOK-ot vettek fel, ezért kellett a három. Plusz három gyerek mellett az élet inkább egyfajta rutin, reflexszerűvé válik, óvoda, suli, programok, főzés, mosás, takarítás, stb stb....

Annyira, de annyira átlátszó vagy kérdező, te irigy vagy, de konkrétan a semmire. Vagy szereted még, vagy sérelem van benned az exed iránt. Minden bizonnyal tele vagy lelki problémákkal, sérelmekkel, ezért sasolod, hogy mi van az exeddel.

Én is voltam így, tudom milyen, de szellemileg valamennyire fejlődtem és rájöttem, hogy más kapcsolatát nézni és mérceként magunk elé helyezni nem más, mint a saját magunk szellemi szintjének az alacsonysága.

Fejlődj, szakadj le arról az emberről, szakadj le mindenről, magadat nézd, jellemezd a kapcsolatod, magadat, milyen hiányosságaid vannak, a párodnak, dolgozzatok magatokon, a kapcsolatotokon, és ne másból indulj ki, ez a legrosszabb és legnevetségesebb amit tehetsz, hogy mások életét méred a saját magad életéhez.....ez nevetséges és szánalmas....miután kiléptem ebből, amiben most te vagy benne, visszatekintve szánalmasnak éreztem magam, hogy más életét néztem.

Semmit sem bántásból, vagy alázásból írtam, lehet hogy erősen, vagy csípős fogalmaztam, de én így fogalmazok, így beszélek, építő jellegű "kritikát" írtam.

2024. jún. 7. 11:49
 6/12 anonim ***** válasza:
86%

"hogy nem-e beszéltek"

"nem beszéltek-E"!!! Hogy a rossebb megegyen, nehéz helyesen írni?

2024. jún. 7. 12:31
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne kukkold az exedet a neten... Talán leszakadhatnál róla és a magad dolgával is foglalkozhatnál.
2024. jún. 7. 12:33
 8/12 anonim ***** válasza:
75%
Szóval számodra nem kapcsolat egy kapcsolat házasság és gyerek nélkül? Az addig csak dugópajti?
2024. jún. 7. 13:03
 9/12 A kérdező kommentje:

"nem beszéltek-E"!!! Hogy a rossebb megegyen, nehéz helyesen írni?"

Te megy egy bunkó tahó vagy.

2024. jún. 7. 13:21
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert ő sikeresen túllépett, éli az életét, te meg leragadtál évekkel ezelőtt és ácsingózol még utána, ahogy a stalker mentalitásodból is kitűnik, hogy minden egyes lépéséről tudsz.
2024. jún. 7. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!