Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van okom aggódni vagy csak beképzelem?
Figyelt kérdés
28 hetes kismama vagyok nem most vagyok éppen a jól kinézés csúcspontján. A várandósságom óta már 2x letiltottak minket a házaséletről pár hétre,úgyhogy a hálószobában sem éljük házasságunk csúcspontját. A férjem munkahelyére jött egy új kolléganő,mivel ingatlanosok így náluk nagyon fontos a csapat és sokszor van közös program. Pár hónapja én is velük ebédeltem és ahogy megláttam ezt az új kolléganőt rossz érzésem lett. Egész ebéd alatt szidta a pasiját a férjemnek,aztán megkérdezte tőle,hogy nincs véletlenül egy fiútestvére. Gondolom aki ilyen megértő,mint a férjem. Hazafelé elmondtam a férjemnek,hogy nagyon gáz volt amit a csaj csinált és végig nyomult rá. A férjem szerint is folyamatosan nyomul rá azóta is,de ő tartja a távolságot. Elég pasifaló a nő,de ő nem jön össze szinglikkel,mert nincs benne kihívás. A férjem világ életében nagyon hűséges volt,nincs zárva a telefonja és nem hagyná el a családját,de mégis olyan rossz női megérzésem van,de lehet csak dulnak bennem a hormonok és azért képzelődöm,mondjuk valamelyik nap azt mondta,hogy az egyik kolléganő nagyon utálja az új csajszit,de szerinte csak féltékeny a külsejére,szóval itt be is vallotta,hogy szerinte jól néz ki.2024. jún. 7. 08:33
1/5 anonim válasza:
Ha hűséges akkor nincs mitől tartanod.
2/5 anonim válasza:
A nő miatt talán lenne, de a férjed miatt a leírtak alapján nincs. Ne vidd túlzásba a féltékenységet és próbalj otthon jó feleség lenni. Mást nagyon nem tehetsz a jelenlegi helyzetben. Esetleg beszélj a férjeddel, higgadtan a félelmeidről. Te ismered őt, fogod látni a reakcióiból hogy őt mozgatja e az a nő. Az hogy csinosnak tartja még nem jelent semmit. Nyilván van neki szeme, ettől még nem fog megcsalni.
4/5 anonim válasza:
Szerintem (már amennyi tapasztalatom van férfiak terén) mivel a párod is elismerte, hogy nyomul rá a nő, nincs mitől tartanod. Sokkal gyanúsabb lenne, ha rád förmedt volna, hogy kombinálsz.
5/5 anonim válasza:
Hát nem tudom...Nem kéne leállítani ha nyomul? Oké, hogy kolléga, de akkor is kéne. Az biztos hogyha elkezdesz hisztizni, féltékenykedni annál rosszabb lesz a szitu, de azért nem árt nyitott szemmel járni.
Barátnőm mesélte amikor terhes volt, hogy a könnyűvérű kolleginája a férjének felajánlotta magát. Megvolt neki nagyon sok férfi, főleg házas/gyerekesek. Úgy tudom elzavarta a búsba a férje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!