Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a jó pasiknak tényleg ennyivel könnyebb a csajozás?
Figyelt kérdés
Alíg van kisugárzása a srácnak, vagy személyisége, és így is habzik a lányok szája tőle. És még csodálkoztok hogy csúnyácska pasik panaszkodnak.
2024. jún. 6. 15:34
11/23 A kérdező kommentje:
18 éves. Az már nem épp kamasz.
2024. jún. 6. 16:41
12/23 anonim válasza:
15-16 körül saccoltam őket, de ez lényegtelen
A srác nem extra jóképű bar még gyerek
A szép embereknek -férfi és nő egyaránt- nyilván több és jobb lehetősége adódik. Ez számodra miért kérdés? Neked is a szép lányok tetszenek gondolom.
13/23 anonim válasza:
Nekem nem esetem szóba se állnék vele
14/23 anonim válasza:
Már megint a minden igaz, ami a neten van Gen Z.
15/23 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Nem tudom de ezek szerint is a jó pasiknak nem a nagyon szép nő kell
Ezt én is tapasztaltam már többször az életben
16/23 anonim válasza:
Ez egy genetikai csúcskategóriás post2000 srác, még a 60-as vasorrú bábának is kellene.
Szóval ja, de amúgyis is evidens a kérdésed.
17/23 anonim válasza:
Valójában az életben a legtöbb nő egyáltalán nem a szép fiúkra megy. Aki szebb az sokkal inkább a pénzre, aki meg nem szép az beéri a saját szintjével. Az hogy egy pár videóban látsz ilyen ájulást szép fiúk iránt az nem jelent túl sokat bocsi ha van benne hiba de diktálom
18/23 anonim válasza:
Most meglepődtem. Eddig azt hittem, hogy a ronda, rossz külsejű embereknek könnyebb a csajozás.
19/23 anonim válasza:
Na válaszolók közt megérkezett a látens, tinifiu mániás figura:D
20/23 A kérdező kommentje:
14 Van majdnem harminc ilyen videó összeállítása, de biztos mind megrendezett, gondolod te. Az Omegla pedig véletlenszerűen dob be embereket ha jól tudom.
2024. jún. 8. 07:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!