Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most beszólás volt vagy csak valamiféle helyreigazítás?
Hát elég h...e p...csa volt az a nő.
Nekem volt olyan, hogy eljött értem este (túlóra után) a férjem, fel is jött a céghez (egy könyvelőiroda, adószakértő vagyok ott). A takarítónőnk már nagyban takarította a többi helyiséget.
Amikor a férjem bejött, úgy mutattam be neki a takarítónőt, hogy "ő a Kata, a munkatársnőm".
Szóval a feleséged főnöknője egy senkiházi liba az alapján, ahogy viselkedett.
Baszod kérdező mi a szart nem értesz?
A HR vezető egy autoriter picsa, aki imádja hangsúlyozni, hogy ő emberek felett áll.
Ha engem kérdezel, a HR vezető lesz valaki főnöke csak azért, mert személyzetis.
De könyörgöm baszomalásan, tényleg nem tudtok aludni emiatt. Ezbegy bunkó sottyó beszólás volt. Most jobb, hogy végre megtudtad az igazságot, jobban tudsz majd aludni?
Akik egy munkahelyen dolgoznak, azok kollégák.
A közvetlen főnökömet nem úgy mutatnám be, hogy kollégám, de itt ha jól értem, nem is erről van szó, hanem mindkettő vezető beosztású, és valami hierarchia miatt az a nő fölötte áll a kérdező feleségének. Na, ilyenkor tényleg kollégaként mutatnám be őt. Egy ilyen beszólás után pedig, mikor négyszemközt vagyunk, megjegyezném a páromnak, hogy "látod, ilyen bunkók is vannak a cégünknél".
Azt jelenti, hogy a nő egy felvágós nagyképű kretén.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!