Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azért lettem hirten vonzó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért lettem hirten vonzó, mert ő 4 év alatt elhízott, és csorbult az önbecsülése?

Figyelt kérdés

kb 4 éve próbáltam ismerkedni egy lánnyal, de még a randirahívás előtt feladtam, mert meglehetősen arrogánsan és lekezelően beszélt velem. Ezután ha véletlenül összefutottunk a városban akkor csak köszöntünk egymásnak és ennyi. Abban sem voltam biztos, hogy tudja-e a nevem.

Most 4 évvel később, tegnap bejölölt fb-n és beszélgettünk kicsit, majd megkérdezte, hogy lenne-e kedvem valamikor meginni egy kávét.

2024. jún. 5. 07:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs ló, jó a szamár is.
2024. jún. 5. 07:56
 2/6 anonim ***** válasza:
56%

Ez tipikus. 😂

Ezeket a női pofáraeséseket én is bírom.

2024. jún. 5. 08:00
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
Ez olyan mikor már olyan koszos a reggeli kakaós bögre hogy belevágod a mosogatóba és előveszel egy teljesen mindegy milyen poharat csak kakaó lehessen belőle inni.
2024. jún. 5. 08:01
 4/6 anonim ***** válasza:
11%

Velem is volt így.

A szituációra az volt a válaszom, hogy az OTP-s számlámon nyitottam egy perselyt, elneveztem "Andi"-nak, beállítottam rá napi 3333 forintot, mint kávé pénzt, azóta is megvan.

Az elő disznónak pedig megírtam, hogy az ötlet viccnek is rossz.

2024. jún. 5. 09:01
 5/6 anonim ***** válasza:
74%
Ilyenek a nők. Azt azért tarsd észben, hogy ő továbbra is úgy gondolja, hogy ő ennél többet érdemel, csak már nem teheti meg. Nem azt mondom ne menj el, csak ne legyenek illúzióid, ő már nem annyira kívánatos a többi férfi szemében, mint 4 éve és ezt ő is tudja.
2024. jún. 5. 10:29
 6/6 anonim ***** válasza:
17%

A részletek nem fontosak hidd el.

Ragadd meg a lehetőséget, mert nagyon nehéz a tàrskeresés.

Én már ott tartok, hogy szivesen lennék akár szamár is, de sajnos az sem vagyok.

Ma egy férfinek már az is eredmény, ha egy nő egyálltalán szóba áll vele.

Én megszoktam köszönni, ha egy nő kérdez tőlem valamit egy boltban, vagy mond valamit a futópályán, vagy bárhol

Megköszönöm, hogy egyálltalán szóba állt velem, hogy ember számba vett, és hogy szólt hozzám.

Nagyon nehéz ma nőkkel bármilyen nemű kapcsokat.

Párkapcsolat, szexuális kapcsolat ????????

Az meg szinte fényévnyi távolságra van tőlük.

Ma csak a legszuperebb, legszebb, full tökéletes férfiaknak jut nő.

2024. jún. 6. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!