Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, szerintetek a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek a férfiak vagy a nők szebbek?

Figyelt kérdés
Arcra, és testre. Ha mindkét nemnél a szebb embereket veszitek példának.
2024. jún. 4. 17:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
15%
A férfitest számomra viccesebb. Mindegy, mekkora pasit látsz, izmos, kövér vagy sovány, egy kis élettelen húsdarab ott fityeg a lábuk közt. Valahogy nem illik oda. Független a testtől.
2024. jún. 4. 17:55
 12/24 anonim ***** válasza:
57%
Egy lány azt mondja, akkor tény lesz? Én másik lány vagyok, ez ritka. Figyelni kell vagy arra, hogy ne zabáld túl magad, ne egyél, ha éhes vagy se, vagy edzeni, hogy ne legyél skinny fat.
2024. jún. 4. 17:56
 13/24 A kérdező kommentje:
11. És mi a helyzet a nők melleivel? Az mivel illik jobban oda?
2024. jún. 4. 18:07
 14/24 A kérdező kommentje:
A férfiaknak is ugyanúgy oda kell figyelni a táplálkozásra, és a nőkhöz képest átlagban még rondábban is hiznak (sör has), csak emellé még edzeni is sokkal többet kell hogy kinézzen egy férfi.
2024. jún. 4. 18:16
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

" egy nőnek lehet gyönyörű teste úgy is hogy nem sportol semmit, egy férfinak pedig lehet rossz alakja úgy is hogy sportol."

És fordítva is. Egy nőnek is lehet rossz alakja, hiába sportol, és pasinak is lehet jó alakja különösebb sport nélkül, ha szerencsés genetikájú.

A férfiak eleve izmosabbak. És ugyan férfiak között minden korosztályban több a túlsúlyos, de nagyon sok jó alakú fiatal férfi van, akik enm sportolnak.

2024. jún. 4. 18:26
 16/24 A kérdező kommentje:
Ha szétnézel bárhol az utcán sokkal több jó alakú nőt látsz mint férfit. Ha látsz egy kicsit izmosabb férfit, szinte biztos hogy edz. Olyan szinte nincs hogy egy férfinak jó alakja legyen moderált izmokkal úgy hogy nem dolgozik rajta. Még ha van is olyan, sokkal ritkább mint a szép testű nők, akik nem sportolnak.
2024. jún. 4. 18:33
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Én még egy általánosságban véve csúnyább, kevésbé jóképű férfit is vonzóbbnak találok, mint egy szépségkirálynő nőt, szóval ez nem azon múlik, hogy objektíven kit találok szépnek. Heteró nőként nekem nem annyira szempont, hogy mennyire szép egy nő, vonzalom szempontjából abszolút értelmezhetetlen.

Amúgy ez egy furcsa kérdés, mert mi alapján hasonlítod össze őket? Egy nő és egy férfi teljesen másképp szép/jóképű/jótestű/vonzó. Ami egy nőn szép, az férfin eléggé furcsa, és fordítva is, számomra a nőies arcvonások, feminin testalkat nem is szép és nem is vonzó egy férfin. Nyilván vannak nők, akik meg pont ezt tartják a kívánatosnak, ez most csak abszolút személyes preferenciaként említem, hogy mégis hogy hasonlítsak össze két, ellenkező nemű embert, akikben teljesen más a szép? Pl szerintem gyönyörű nő Gal Gadot, Anne Hathaway. De férfiban pl egy 40-50 éves Russell Crowe vagy egy Gerald Butler (szerintem!!) szép. Hogy ne az ilyen klasszikusokkal jöjjek, mint a fiatal(abb) kiadású Sean Connery és társai :D De érted, egy férfiban teljesen más a szép, a vonzó, más szemmel nézi az ember szerintem, így össze sem hasonlítható.

2024. jún. 4. 18:39
 18/24 anonim ***** válasza:
58%

A nő a szebbik nem.

Finomabb

Ha egy alien idejönne aki nem érez vonzalmat de látja a szépséget, az azt mondaná hogy a nő a szebb.

2024. jún. 4. 18:56
 19/24 anonim ***** válasza:

A nők a szebbek, ezért mondják, hogy a szebbik nem.

Ez abból is látszik, hogy fiatal korban még az átlagos nők is tudnak szexik lenni. Ez azonban átlagos pasikra már nem feltétlenül igaz.

2024. jún. 4. 19:08
 20/24 A kérdező kommentje:
Szerintem is, de ezt a szebbik nem kifejezést én eddig csak a magyar nyelvben hallottam.
2024. jún. 4. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!