Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebook likeolási szokásokra lennék kíváncsi. Kinek milyen jelentősége van?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy ki milyen jelentőséget tulajdonít annak, ha valamit likeol, reagál egy Facebook bejegyzésre. Ti hogy likeolgatok vagy reagáltok? Csak a tényleg tetsző dolgokat vagy a személyre tekintettel teszitek a reakciót? Vannak olyanok, akik mindenre reagálnak, amit megnéznek? Én pl. nem ilyen vagyok, csak arra reagálok, ami tényleg tetszik, így sokszor meg sem nézem valakinek a történetét, hiába közeli ismerős. Lehet abból leszűrni valamit, ha egy személy likeolgatja egy másik személy minden Facebook történetét például? Pl, hogy tetszik neki vagy érdeklődik iránta? Vagy csak szimpla szimpáia is lehet. Olyan ismerősökről van szó, akik csak látásból ismerik egymást, szinte csak az utcán köszönnek, de más kapcsolat nincsen a Facebook ismeretségen kívül.2024. jún. 4. 12:03
1/5 anonim válasza:
Összesen nem hasznàljuk naponta annyi ideig a facebookot mint amennyi idő alatt végigolvastam ezt 😂
Pláne nem stalkoljuk hogy ki mit lájkolgat és mit nem.
Én pl azt lájkolom ami tetszik, semmi köze ahhoz hogy milyen viszonyban vagyok a posztolóval.
2/5 anonim válasza:
Bármi lehet. Az emberke nem egyformák.
3/5 anonim válasza:
Én tojok a facera de a párom is csak hobbiból eredő témákat olvas de nem lajkol.
4/5 anonim válasza:
Csak azt lájkolom ami tetszik. Személynél azt is ritkán. De pl van egy pasi akit nem ismerek, azt se tudom hogy néz ki, de kb minden képét làjkolom, vagy szivezem. Gyönyörű természetfotók. De nő is van ilyen, de őt legalább ismerem.
A barátnőimet szoktam lájkolni, de ők évente 1-2 dolgot ha kitesznek.
Viszont régebben volt olyan hogyha tetszett egy pasi akkor rá többet nyomtam. De ezt csakis egyedülállóként egyedülállóra.
5/5 anonim válasza:
Évek ota nem,ismerősök nem is használnak fb-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!